Регистрация

Джоб сандвич по мексикански



Джоб сандвич по мексикански
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2284

Сандвичи в царевични хлебчета с месо, зеленчуци и фасул.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Мексикански сандвич с кайма, жълто сирене, зеленчуци и доматен сос в стил джоб е рецептата за тортиля питки с плънка. Ето начин да разнообразите обикновените принцеси и хамбургери с малко по-екзотична храна. Пък и е доказано, че с този тип питки човек изяжда по-малко хляб, защото са по-тънчики. А дали ще изберете обикновена питка за дюнер, малки лаваши или традиционните царевични тортили - зависи от вашия вкус. Ако не държите храната да е напълно автентична, можете да импровизирате.

Първо се готви плънката. В тиган се сгорещява олио, добавя се масло и в тях се запържва каймата. Добавя се наситнен лук, мексикански микс от замразени зеленчуци, червен боб от консерва и люто чушле. Продуктите се запържват в компанията на доматена паста и люти чушлета, а после горещата плънка се прехвърля в купа и се разбърква с рендосано жълто сирене.

Питките се подгряват в тигана от готвенето на запръжката, а след това се разрязват на две части през средата, за да се образуват джобове. Остава да напълните джобовете с кайма и зеленчуци. Можете да сложите допълнително сос за профирност или листа кориандър или магданоз за повече свежест. Ако сте със силно мексиканска нагласа - покапете с лют сос.

Точните продукти и стъпки на направа можете да видите ТУК, а начинът на готвене гледайте във видеото по-горе.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта