Десерт с кус-кус с мляко и сметана на фурна
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 9868
Салата с наденица и турски телешки гювеч.
Епизод 23
Дължина: 23:03
Излъчено на: 2013-10-09 11:30
Днес ще готвим есенни ориенталски храни:
- Турски гювеч с телешко, лук, домати, сини сливи, моркови, картофи и патладжани.
- Печен кус-кус с мляко, сметана и стафиди.
- Салата с наденица, чушки, лук и домати.
Най-важните съставки
ванилия, ванилова есенция , джоджен, домат, дюли, захар, зехтин, индийско орехче, канела, картофи, кимион, консерва белени домати, консерва домати, кориандър, куркума, кус-кус, лук, мляко, моркови, наденица, олио, оцет, патладжан, сини сливи, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, телешко, телешко филе, царевица, червен лук, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чесън, чоризо, чушки
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ