Агнешки гювеч с леща, моркови и сирене
Средно | Порции 8
| Видяна: 2342
Люта супа от червена леща и салата с бейби спаначени листа.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 26.03.2015
Днес ще готвим рецепти с леща:
- Рецепта за агнешко от Северна Африка - върху леща, зеленчуци и кус-кус, поднесено със сирене.
- Спаначена салата с орехи, боровинки и сирене.
- Дал - индийска пикантна чорба с червена леща.
Най-важните съставки
агнешки котлети, агнешко, бейби спанак, боровинки, вода, зехтин, кус-кус, леща, листа бейби спанак, лук, мащерка, моркови, орехи, риган, синап, сирене, сол, сол и пипер, спанак, сушени боровинки, целина, червена леща, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ