Регистрация

Агнешки бут със спанак и маслено-ментова заливка



Агнешки бут със спанак и маслено-ментова заливка
Трудно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 2481

Унгарски козунак с портокалови кори и ром.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 145 - Сезон 2

Дължина: 24:48
Излъчено на: 2012-04-09 11:30
 
 
Днес ще готвим за Великден:
 
  • Печен агнешки бут в лозови листа, с плънка от спанак и халуми и заливка от мента и масло.
  • Унгарски козунак със сушени плодове и портокалови кори.
  • Кисело мляко с мед, канела и ванилия, което върви с козунак.

 

 

 

 
 
 
 

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта