Регистрация

Холи Бери отслабва с мазни меса

04 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 6201
Холи Бери отслабва с мазни меса

Тристепенната диета на Холи Бери смъква килограми и убива целулита.

Тъмнокожата красавица Холи Бери, която покори Холивуд и света благодарение на безупречната си визия предизвика фурор сред хранителните теоритици и експерти като разкри тайната за запазване на красотата на тялото си. Тя призна, че страда от диабет тип 2 и трябва много стриктно да внимава какво слага в устата си. Жената-котка обясни, че отслабва със специално създадена за нея тристепенна диета, която се базира на основата на мазните меса и изключва почти напълно всякакви видове захари и въглехидрати.

Fat Flush Plan или Диета, богата на мазнини е режим, който редица звезди обявиха за ефективен още  в началото на новото хилядолетие, но в последствие модата по тежки меса и риби, богати на омега 3 – мастни киселини плавно отшумя. Хранителният консултант на Холи Бери отново възражда теорията за отслабване с мръвки, като създава план в три степени според моментните нужди на актрисата.

Основно и при трите е, че не се ядат сладкиши и бял хляб, а в дневното меню е добре да се включват пилешки пържоли, телешко месо и голямо количество мазна риба. Първата фаза от диетата е двуседмичен по-тежък режим, към който звездата прибягва преди снимки или важни събития, на които трябва да блесне с перфектната си визия. В рамките на 14 дни тя сваля до 4,5 кг от теглото си като не яде нищо друго освен месо и риба, като единствената позволена за тях гарнитура са листните зеленчуци. Задължително е също така да овкусява мръвките със специални подправки, като особено трябва да се набляга на люспестия лют пипер и джинджифила, които са верни войни в борбата с целулита. В някои от дните има право да си позволи чаша плодов сок, разреден с вода или малко количество плодове, бедни на захар. Общата калорийна стойност на храната за деня трябва да е до 1600 калории.

През втората фаза Холи Бери добавя към менюто си кафяв ориз, пълнозърнест хляб и правото на още 200 Ккал за деня. В третия етап от диетата смуглата красавица вече има право на 2000 калории за ден, както и по-голям прием на въглехидрати, като тук обаче условието е, че храната се съчетава с ежедневна спортна дейност.

За решените да се подложат на нейния режим, Холи Бери дава примерен план на дневно меню. За закуска двата варианта са омлет от две яйца с една чушка, шепа спанак и малко лук или шепа дребни плодове с 300 мл сок от боровинки, разреден с вода. За обяд препоръчва 200 г печена сьомга със салата или два изпечени домата, напълнени с риба тон. За следобедна закуска може да се избере между един грейпфрут или 300 мл разреден боровинков сок. Вечерята може да включва агнешка пържола с горчица и лют пипер, печена тиква или печено пилешко с лимон и салата от задушен карфиол с чушки и лук. 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Как се храни Мила Кунис извън кадър

Мила Кунис разкрива хранителните си навици пред Harper’s Bazaar.   виж още »

Салата Коб – тайната на красотата на Дженифър Анистън

Диета със салата от остатъци поддържа перфектната фигура на Дженифър Анистън.   виж още »

Сиртуин диетата на Адел

Диета с растителни протеини контролира апетита и топи килограмите.   виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous18-12-2020
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it Love-Angels

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта