Регистрация

Как се храни Мила Кунис извън кадър

17 Oct 2022   /   nina123   /   Видяна: 1324
Как се храни Мила Кунис извън кадър

Мила Кунис разкрива хранителните си навици пред Harper’s Bazaar.

 

 

Ослепителната украинка Мила Кунис определено е склонна да плени както мъжките погледи, така и женския ентусиазъм за самоусъвършенстване с идеалната си визия. Красивият Черен лебед на Холивуд обяснява, че не залага на тежки диети и усилени тренировки, а по-скоро липсата на време е нейният хранителен режим. В YouTube канала на американската медия Harper’s Bazaar тя разкрива как се храни в ежедневието си, за да покаже на множество дами по света, че балансът е по-важен от инатът и ограниченията. Вижте какво споделя чаровната актриса пред Harper’s Bazaar.

Какво закуска Мила Кунис? Партньорката на Аштън Къчър отглежда две деца – на 7 и 4 години. В делничните дни става сутрин в 06:30 и си прави черно кафе, което уплътнява с добавката на овесено мляко с дъх на ванилия. Изпива го и чак след това поема задълженията си. Приготвя закуски за семейството и кутии с обяд за децата. Използва продукти като черен хляб, яйца, авокадо, овесени ядки. След това пътува с децата си до учебните заведения, а после пазарува и върши домакинска работа. Чак в 9:30 има време за своята закуска. Актрисата обяснява, че за себе си не приготвя нищо, ами дояжда остатъци, защото е противник на изхвърлянето на храна. Най-често си намазва останала пълнозърнеста филийка с намачкано авокадо, добавя парче варено яйце и много семена. Може да гарнира с листен зеленчук.

Какво обядва Мила Кунис? Време за обяд актрисата няма. Когато си е вкъщи, използва блендер, за да си направи плодово или зеленчуково смути, в което добавя протеин на прах. Споделя, че разбира грешката си да не отделя минути за направата на ценна и разнообразна храна, но ежедневието я притиска. Възприема това като най-лесният начин да консумира плодове и зеленчуци, както и ценен протеин. Ако е на снимачната площадка обикновено хапва плод или си поръчва суши.

Какво вечеря Мила Кунис? Двете ѝ деца са пескетарианци (лека форма на вегетарианство, при която се консумира риба и морски дарове, но не и месо) затова обикновено вечерята е рибена. За гарнитура приготвя варена киноа и зеленчуци на пара. Готви рибата и морските дарове в малко мазнина или без такава, а в гарнитурата набляга на по-леки въглехидрати. Два пъти седмично вечерята е направена от майка ѝ и представлява някое традиционно украинско ястие. Звездното семейство харесва пилешка супа, борш, телешко строганов и особено цени домашните мамини туршии от маринован арпаджик и кисели краставички.

Какво обича да яде Мила Кунис? Според актрисата една жена дори и да държи на фигурата си, не бива да се ограничава прекомерно. Затова след като децата са в леглата си, Мила и Аштън си позволяват да отворят фризера, където е любимото изкушение на холивудската звезда – сладоледът. Тя обожава сладолед и разкрива, че всяка вечер преди лягане си хапва с огромна наслада по няколко лъжички, противно на забраната на диетолози вечер да се яде и още повече – сладкиши. За Мила сладоледите са неустоими и се радва на вкуса им когато има възможност. Сред любимите ѝ ястия са всички видове риба и морски дарове и обожава салати. Харесва домашно направени пици с алтернативно тесто и дори издава тайната, че си е купила домашна пещ за пици. А добавката на пресен копър върху храната, винаги я превръща в още по-блазнещо кулинарно удоволствие.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Холи Бери отслабва с мазни меса

Тристепенната диета на Холи Бери смъква килограми и убива целулита. виж още »

Кейти Пери и Кели Осбърн отслабват с гъби

Нова гъбена диета сваля обиколките на талията и ханша, но не топи бюста. виж още »

Диетата на Клаудия Шифър за екстремно отслабване

С белтъчини и зелен чай сваляте 5 килограма за три дни. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта