Регистрация

Съновник: Какво означава да сънуваш яйце

07 Feb 2014   /   nina123   /   Видяна: 11772
Съновник: Какво означава да сънуваш яйце

Яйцата в съня символизират любовта и материалните придобивки.

Множество тълковници на сънища обясняват, че картините, предметите и хората, които се появяват в съзнанието ни докато спим нямат буквално значение. Всички те са проекция на подсъзнанието, което по времето на нашия отдих работи с пълни сили и ни показва факти, които са му направили впечатление докато сме били будни и сме обръщали по-силно внимание на изводите, до които сме достигали чрез телесните си сетива. Затова сънищата трябва да бъдат тълкувани – те може да са сигурно предупреждение за нещо, което ще се случи въз основа на събраната информация от действия в миналото, на които не сме обърнали особено внимание. Днес ние от kulinarno.bg ще ви разясним какво означават сънищата, свързани с яйца.

Яйцето символизира любовното щастие. Ако от тях се люпят пиленца, то ще се радвате на стабилни връзки в семейството и с хората, на които държите. Ако просто сънувате яйца, без нищо да се случва с тях, то някой от обкръжението ви е влюбен във вас. Ако обаче от кокошите продукти са останали само черупките, то не бързайте да се радвате на любовните си взаимоотношения с близкия човек, защото те не са така здрави и безаварийни, както ви изглеждат. Готвите ли манджа с яйца, очаквайте атрактивен човек да прояви интерес към вас.

Определени действия с яйца на сън имат отношение към материалното ви благосъстояние. Ако ги продавате, то очаквайте подаръци или предмети, които ще ви направят щастливи. Ядете ли яйце на сън, ще имате финансови постъпления и ще постигнете парична независимост. Развалени ли са яйцата – някой ви мисли лошото и иска да се добере до вашите дивиденти – пазете се от неприятели. Ако замервате с яйца човек или група от хора, възможно е да загубите имущество, на което държите или пък любовния си партньор. Ако вас ви замерват с яйца, ще ви излезе лошо име и реномето ви е застрапено.

Ако яйцата се намират в гнездо, внезапна печалба ще оправи настроението ви. Стъпвате ли по яйца, ще чувствате липса на приятели, разбиране, любов и близост. Крадете ли ги – очаквайте опит да ви подмамят да участвате в нечисти деяния, от които ще извлечете материални дивиденти. Ако наблюдавате как снася кокошка, очаквайте добри вести и радостни новини. Ако чупите яйца обаче, връзката ви с любим човек ще се разпадне и ви очакват дни на тъга и безпомощност.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Видът сирене говори за здраве и болест

Ако сънуваш синьо сирене – не пропилявай парите си; яви ли се прясно бяло сирене в съня – на здраве и спокойствие ще се радваш. виж още »

Съновник: Бях на вечеря в съня

Колкото по-обилна е трапезата, толкова по-големи неприятности ви очакват. Затова се радвайте на скромна вечеря на сън. виж още »

Съновник – символи на месото в съня

Яви ли ви се месо на сън, внимавайте в отношенията си с хората. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта