Регистрация

Съновник: Бях на вечеря в съня

15 Nov 2013   /   nina123   /   Видяна: 6522
Съновник: Бях на вечеря в съня

Колкото по-обилна е трапезата, толкова по-големи неприятности ви очакват. Затова се радвайте на скромна вечеря на сън.

В рубриката на kulinarno.bg Кулинарен съновник многократно сме обяснявали, че знаците и символите, които подсъзнанието рисува в едно от най-активните си състояния – докато тялото спи, не са най-логичните взаиморъзки, които ще разтълкувате, когато сте будни. Понякога присъствието на определени предмети и хора означава специфично събитие, а действията ви в съня могат да алармират за надвиснала опасност, която не сте отчели в будно състояние. Затова и се опитваме да дадем информация за всеки подсъзнателен намек, който сте получили, свързан с храна. Днес ще се спрем на вечерята.

Вечерята в сънищата е аларма за три основни бъдещи събития. Това са здравословното състояние, материалния и професионален просперитет и хората на които можете и трябва да разчитате в даден момент. За предстоящите проблеми и изходите от тях говорят многолюдността на компанията, която се храни, количеството на блюдата и важността на гостите.

Ако вечеряте сами в съня си, това означава, че трябва да сте сами и в дадена житейска ситуация. Дори и на практика да има хора, които могат да ви помогнат за по-лесното справяне с проблемите, не търсете помощ от тях – мозъкът сигнализира, че някой може да ви предаде или да се окаже по-малко компетентен по въпроса, който ви касае. Съберете силите си и ги впрегнете в собственото си бъдеще, като бъдете последователна и отговорна личност.

Ако сте на вечеря с много хора, то проблемът, който ще ви предстои за разрешаване, ще се развие успешно, ако заложите на екипната работа. Тук умът ви съветва да подходите с доверие към околните, да им споделите дерзанията си и да поискате съвет. Дори и да се притеснявате от чиста доза достойснтво да помолите за подкрепа, преглътнете го в името на крайния резултат.

Ако вечерята, която сънувате е богата, а на масата има изобилие от блюда, не се заблуждавайте – това е символ на болест или провал. Възможно е болестта да не се стовари върху вас лично, а върху близък човек. След подобен сън е добре да не поемате финансови рискове или да не се нахвърляте върху внезапно предложение за смяна на работното място или сключване на сделка, в която има неизвестни.

Сънувате ли скромна вечеря, то ще се радвате на крепко здраве и материална сигурност. В допълнение ще разберете, че хората на които държите, ви обичат. Възможно е да получите предложение, за което отдавна сте мечтали. Явно е настъпил моментът да сбъднете копнежите си.

Ако в съня си присъствате на официална вечеря, на която са поканени важни гости, то очаквайте скорошен интерес от други лица към проекти върху които работите. Не оценявайте изцяло събитието като позитивно. Просто бъдете готови за това. 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Какво означава да сънуваш яйце

Яйцата в съня символизират любовта и материалните придобивки. виж още »

Съновник – сънувах тиква и тиквени храни

Тиквеното семе символизира семейството, а тиквеникът означава богатство и берекет. виж още »

Съновник: Какво означават дюлите в съня

Спорерд гадателите на сънища дюлята е плода на семейството, а всяка нейна поява по време на сън вещае важно събитие за любимите хора. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта