Регистрация

Съновник: Видът сирене говори за здраве и болест

18 Jul 2014   /   nina123   /   Видяна: 11537
Съновник: Видът сирене говори за здраве и болест

Ако сънуваш синьо сирене – не пропилявай парите си; яви ли се прясно бяло сирене в съня – на здраве и спокойствие ще се радваш.

Сънищата са картини, нарисувани от нашето подсъзнание в момент, когато то взима превес над логиката и аналитичното мислене – а именно докато спим. Тогава една друга част от сложноизградения човешки мозък, която е била потискана по време на активния живот, разполага с владеенето над сетивата. Тя не е по-слаба, нито по-малко аналитична или практична, просто чака своя ред, за да предаде на тялото информацията, която е събрала. Затова съня освен следствие от вече изминало събитие може да бъде и предупреждение за предстоящо, защото подсъзнанието в рамките на деня е отчело факти и събития, на които ние не сме обърнали внимание, а сега просто ги свързва логически, за да създаде цялостната картина на онова, което ни очаква въз основа на вече изтекли събития.

Днес ще разгадаем какво означава сиренето на сън. То е основен хранителен символ в съновните тълкования, защото е силно символично натоварено поради връзката си с млякото. А млякото е първата храна, която всеки бозайник поема, с него се отглежда и заяква невръстния живот, чрез него бебето преминава в следващия етап на развитието си – дете.

Ако на сън видиш прясно бяло немиризливо сирене, към което проявяваш апетит, това е добра поличба. Предстои ти здраве и щастливи дни. Делнични грижи и проблеми ще те сплотят със семейството; роднини ще ти възложат задачи, които обаче не ти тежат. Бялото сирене е символ и на ново попълнение в рода. Щом е обявено чрез такъв знак, не бива да се притесняваш за здравето на ново дете, домашен любимец или доведена половинка за женитба от далечен край. Всичко ще бъде наред.

Разваленото, вонящо и много солено сирене, което те погнусява в съня вещае проблеми. Те няма да са един и два, а цяла тирада се е заредила на вратата. Приготви се да посрещнеш лошата страна на съдбата, като знаеш, че все пак един ден всичко това ще свърши. Пази се от болести, от спорове с близки и приятели, а най-вече – от враговете си или хора, за които имаш каквото и да е съмнения, че ти желаят злото и могат да ти навредят.

Ако сънуваш луксозно жълто сирене или синьо сирене, ограничи харченето на пари. Тук подсъзнанието подсказва, че не умееш да си водиш личните сметки и скоро можеш да останеш разорен. Време е за стягане на кесията, както и за събиране на отдавна дадени заеми. Пари не давай даже и за благотворителност, а по-добре скатай за черни дни всичко, което близките седмици попадне в ръцете ти. Ще ти потрябват тези резерви – ще видиш.

Ако купуваш, продаваш или правиш сирене в съня, пази се от лъжи. Със силна неистина човек ще ти навреди сериозно. Изслушвай всеки, но дарявай малцината си най-близки с доверие, като пак трябва да имаш едно на ум. След такъв сън не ходи по казина, не залагай ни пари, ни репутация, ни чувства. Предателят е близо до теб и те следи зорко за прояви на слабост или доверчивост. А след това няма да се поколебае да се възползва. 

А ако въпреки сънищата, когато се събудиш би си сготвил нещо със сирене, то ето и нашите предложения за ястия със сирене.

Домашна вита питка със сирене

Български тутманик с кисело мляко

Огретен с тиквички

Печени тестени сиренки

Бухтички със сирене

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Какво означава да сънуваш яйце

Яйцата в съня символизират любовта и материалните придобивки. виж още »

Съновник – сол и пипер в съня

Ако сънувате, че осолявате, ще сеете неприятности другиму, ако пък сол се сипе по вашата глава – очакват ви дрязги и пререкания. виж още »

Съновник - какво означава да сънувам зеленчуци

Лукът в съня ще донесе сълзи, краставицата - ядове, а доматите - семеен мир. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта