Регистрация

Студеното кафе превръща хората в секс машини

30 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 5054
Студеното кафе превръща хората в секс машини

Само една чаша охладено кафе на ден повдига либидото и удължава половия акт.

В търсене на естествени афродизиаци хората са се научили кои хранителни продукти и как да спрягат в приготвянето на различни блюда, за да си гарантират животински нагон и по-продължителен полов акт. Често, говорейки за кулинарията като обогатител на половия живот митове, легенди и истини се преплитат в невероятни рецепти, за да създадат предпоставката за една незабравима нощ.

Учени доказаха, че един от най-силните гастрономични афродизиаци обаче не се приготвя с особени усилия над печката. Той е между всички нас и голяма част от човечеството го консумира ежедневно. Става въпрос за кафето. Да, невероятно, но факт – ободрителната тъмна напитка поддържа висока сексуалната активност, твърдят американски изследователи, провели опит с 200 души. Условието е обаче кафето да бъде охладено или студено.

В контролната група са включени по 100 мъже и 100 жени на възраст между 26 и 47 години, като някои от тях признават, че не са особено сексуално активни или имат проблеми с ерекцията, потентността и бързото достигане до „финала“. В продължение на три седмици „опитните зайчета“ трябвало да пият същото кафе и в същите дози, каквито са свикнали да консумират, с единствената уговорка, че то ще бъде ако не напълно студено, то поне добре охладено.

След края на експеримента над 70% от мъжете признали, че голяма част от сексуалните им проблеми са се решили сякаш от самосебе си. Освен това отчитат повишен интерес към представителките на нежния пол, както и заключват, че продължителността на половия акт се е удължила с 1/3 спрямо периода, когато ежедневно са пиели топло кафе.

От своя страна дамите признават, че отчитат появата на палавост, случва им се да пожелаят случаен мъж на улицата, а 50% от изследваните жени са категорични, че желанието за сексуални отношения с партньора им се е удвоило. Някои от тях обясняват, че са се съгласили на креватни експерименти, на които не биха се отдали преди да преминат към ежедневна консумация на студено кафе.

Учените установили, че студеното кафе е мощен стимулант за производството на полови хормони, както при мъжете, така и при жените. Макар заключението, че ежедневната консумация на ободрителната напитка в охладено състояние ще спомогне за повишаването на либидото, американските изследователи са противоречиви, че тя ще помогне на връзката и семейните взаимоотношения, тъй като усиленото сексуално влечение се съсредоточава към противоположния пол като цяло, а не към определен човек.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кафе ледчета – как се правят и за какво се използват

Ледени кубчета от кафе освежават млякото, любимия сладкиш или превръщат летния аперитив в подобно на Бейлис изкушение.   виж още »

Мрачните хора пият неподправено кафе

Любителите на горчивите вкусове са психопати и социопати.   виж още »

Ядлива чаша за кафе, произведена от българи, превзема света

Пловдивчани създадоха чаша за кафе, която се хапва и не замърсява околната среда. виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous02-06-2019
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Online Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg vft.hlqc.kulinarno.bg.mnh.pc http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
anonymous02-06-2019
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Purchase unl.iliz.kulinarno.bg.eug.yx http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
anonymous30-05-2019
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500 Mg tmv.ijmg.kulinarno.bg.nba.ry http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта