Регистрация

Сладоледът разкрива характера и сексуалността

22 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 2874
Сладоледът разкрива характера и сексуалността

Любителите на сметановите сладоледи са уравновесени, а привържениците на шоколадовия – импулсивни холерици и доминанти в леглото.

Екип от американски учени с ръководител д-р Алън Хирш разкри взаимовръзката между един от любимите летни десерти – сладоледът и основни черти от характера на човека. Изследването е базирано на друго подобно, направено преди близо десетилетие, което се фокусира върху по-деликатна черта от човешката природа, а именно – сексуалността.

Хората, които обичат сметанов сладолед са уравновесени, тактични, търпеливи. Те умеят да броят до 10, преди да кажат тежка дума. Описват ги като добри слушатели с мек нрав. Ако партньорът ви харесва летния десерт с мляко и сметана, не очаквайте от него да е импровизатор в леглото. По-скоро ще залага на изпитани техники и методи. Не се отдръпвайте, само защото няма да ви изпепели с първична страст. Помнете, че такъв човек винаги ще се интересува как да ви задоволи и никога няма да ви изневери.

За любителите на ваниловите сладоледи трябва да имате на ум, че са импулсивни и непредвидими. Това са хора, които се стремят към съвършенство и са склонни да се посветят на идеологии. Всеотдайни са както в работата, така и в сексуалните си отношения, но могат да ви изненадат с неподозирани фетиши и странни желания. Често имат повече от един партньор.

Тези, които си похапват шоколадов сладолед обикновено спадат към психологическия тип на холериците. Това, което е в главата, е и на езика им. Те са жизнени, активни, дейни. Ако не споделяте тяхното мнение, може да настъпи свада; ако ги обидите, ще се разсърдят силно, но за кратко. И както е казал поетът – силно любят и мразят. А и често си патят от необмислената прекалена искреност. Като отявлени холерици – те са огън в леглото, където също държат да става тяхното. За тях сексът е забаление, сменят често партньорите, обичат да откриват нови хоризонти, да изпробват нови методи и техники, а ако им се опълчите на поредната щура идея – рискувате да бъдете „напляскани“. Някои от тях са склонни да правят доста груб секс – внимавайте!

Търсачите на плодови сладоледи се делят на два типа – сладотърсачи и киселолюбители. Тези, които предпочитат летния си десерт с ягоди, малини, боровинки, банан са меки и хрисими, определят се като толерантни и понякога дори прекалено отстъпчиви. Склонни са да се примиряват с желанията на околните, дори и ако те пренебрегват собствените им търсения. В леглото са пасивни и правят всичко по учебник. Доказано е, че тези хора са добри родители.

Стипчивите и кисели сладоледи с лимон, портокал, лайм говорят за слабохарактерност и липса на самоувереност. Любителите на тези вкусове са меланхолици със склонност към депресия. Те са тихи, кротки и не отстояват мнението си. Трудно могат да бъдат разпалени от някаква идея. В леглото са плахи и неуверени, така че от вас зависи да ги накарате да се отпуснат. 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кой не трябва да яде сладолед?

Любимият летен десерт крие рискове за открехване на апетита, покачване на теглото и не бива да се консумира от хора с диабет, лактонепоносимост и проб виж още »

Любимата пица издава сексуалния характер

Предпочитанията за пица са свързани с харесваните секс игрички. Вижте кои са основните типове сексуален характер според най-традисионните видове пица. виж още »

Най-шантавите сладоледи това лято

Сладоледи с вкус на човешка кърма, чесън, месо и морски деликатеси изместват сметановия десерт от върха на търсенията. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта