Регистрация

Любимата пица издава сексуалния характер

23 Mar 2018   /   nina123   /   Видяна: 1983
Любимата пица издава сексуалния характер

Предпочитанията за пица са свързани с харесваните секс игрички. Вижте кои са основните типове сексуален характер според най-традисионните видове пица.

Човек си има характер – независимо дали в пицарията или в леглото, неговите вкусове проличават, когато реши да се отдаде на заслужено забаление. Какво е общото между любимата пица и любимите секс игрички описа сайта teenproblem, разкривайки какъв еротичен темперамент се крие зад човека, който си поръчва пица. Ако искате предварително да знаете с какъв тип можете да си легнете, изведете го на пицария и чак след това преценете дали ще си допаднете, съветват авторите.

 

Маргарита – традиционна пица за креватни традиционалисти. Пица Маргарита е приета за начало на пиците. (Прочетете повече за създаването на Мргарита) Тя е основата, която се надгражда с годините, за да се превърне италианският гарниран хляб в една от най-търсените храни в световен мащаб. Така и нейните фенове могат да бъдат само основа на сексуалния ви опит. Това са традиционалисти, които харесват мисионерската поза и не са склонни да импровизират. В състава на своя секс те слагат три продукта – ласки (наричани още любовна игра), същински секс (предимно в обикновени и лесни пози, който трае 13 минути по часовник) и следоргазмена дрямка. Ако ви звучи скучно, знайте, че няма да впечатлите личностите харесващи Маргарита с белезници, камшик и покана на трети човек.

 

Капричоза – капризна пица за онези, които не обичат да повтарят. Капричозата съдържа моцарела, домати, гъби, шунка и маслини. Тя е любима на хората, харесващи разнообразие. Те обикновено нямат трайна връзка и не биха могли да имат. Не обичат секс у дома си, защото там вече са го правили. За сметка на това възприемат света като необятно легло, в което може да се пробва всяко кътче и всеки подходящ човек.

 

Хавайската пица е за извратеняци. Със своята сметанова основа и топинг от ананас, шунка и понякога царевица и ябълки, това е ястие за готовите да опитат нови приключения. Каквото и да им предложите, бъдете убедени, че ще се съгласят. Затова, ако имате несбъднати креватни търсения, обърнете се към човек, който си хапва Хавайска пица.

 

Веганската пица е за нежни интимни души. Човек, който си поръчва пица без животински продукти е лирично настроен към партньора. До леглото се стига бавно, а след това всичко е романтика, ласки и любов. Тези типове никак няма да одобрят идеята за пляскане, връзване и дори минимално насилие в интимните отношения. За тях сексът е бурен, но и нежен.

 

Любителите на пица с шунка и гъби обичат баланса в леглото. Те едновременно опитват нови неща, но и се връщат към старите. Това са хора, които държат на партньора, но биха приели и тройка. Харесват да ги боли, но се радват и на нежности. Всичко е въпрос на настроение. Най-лесно ще предвидите следващия им секс, определяйки го като абсолютно противоположен на предишния.

 

Феновете на люти пици са сексуални агресори за една нощ. Не очаквайте нежност и вярност от такъв партньор. За сметка на това можете да се порадвате на всеизвиращата му сексуална енергия, която го превръща в истински звяр. Готов е да го направи навсякъде и по всяко време. Това е любимата пица на мъжете и особено на холериците. В подобен човек ще откриете уникалния сексуален партнор и най-неверния приятел.

 

Куатро формаджи е любимка на привържениците на оралната любов. Ако смятате, че „лизане му е майката“, то пицата с четири сирена ще ви насочи към правилния човек. Те не само обичат да даряват и получават удоволствие по този алтернативен начин, но и са доста добри с езика си. Способни са да ви накарат да харесвате страна от интимните отношения, което не сте отчитали като важна преди срещата си с тях.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Забравихме какво е истинската пица

Храната, която днес хората наричат пица, е с алтернативни блатове, добавка от твърде много продукти, сметанов сос и съществува дори в сладък вариант. виж още »

#hrana – най-известните ястия в Instagram

Кои храни се появяват най-често в социалните мрежи?   виж още »

Любопитни факти за секса и кулинарията

Мъжете използват кулинарните си умения като предтекст за свалка, а дамите пък са склонни да възнаградят добрия любовник с обилна гощавка. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта