Регистрация

Прекрасните хранителни навици на Памела Андерсън

13 Aug 2013   /   nina123   /   Видяна: 3480
Прекрасните хранителни навици на Памела Андерсън

Русокосият сексимвол на няколко поколения е заклета вегетарианка и призовава да не се убиват животни за храна.

Около името на красавицата Памела Андерсън, чиито сексапил вече отстъпва място на новоизгряващи звезди, се носи черна слава. В последното десетилетие русокоската се спряга предимно в скандали заради употреба на опиати и алкохол, шофиране в нетрезво състояние, прояви на агресия срещу органите на реда. Мнозина я помнят и като една от първите жени, които се обявиха за поставянето на силикон в гърдите и положиха началото на един нов вид сексуална революция, целяща да загроби консервативното разбиране за жените като майки и домакини и да извади на преден план тяхната красота като най-висша ценност.

В скандалното минало на Пам обаче има и редица позитиви, на които пресата и папараците през годините не обърнаха почти никакво внимание, защото се ръководеха от разбирането, че черният ПР най-добре продава журналистическите творби. Затова за широката аудитория останаха скрити факти за правилното хранене и здравословния начин на живот, който води звездата. Не се говореше много и за участието в редица природозащитни организации и хилядите лозунги, с които блондинката пропагандира да не се яде месо, да се търсят естествени негови заместители, а човекът да се научи да черпи от природата така, че да й позволява тя да го зарежда със здраве и енергия, без да й вреди или да я унищожава безвъзвратно.

В интервю пред американското светско списание "Пийпъл" Памела Андерсън признава, че не яде месо от ранното си тийнеийджърство, когато се увличала по грижи и отглеждане на всякакви животни. Един ден обаче пред очите й се разкрила ужасяваща картина. На летния лагер, където била със семейството си и близки на родителите й приятели, Пам чула изстрели. Разплакана се затичала към посоката на звука и за нейно огромно съжаление видяла как баща й отрязва главата на застрелян, но все още жив елен. От тогава актрисата признава, че не е сложила никакво месо в устата си, включително и морски дарове.

Още в гимназията лъчезарната русокоска изработва редица транспаранти, с които призовава да не се ядат животни и да не се отглеждат с единствена цел – тяхното месо. Преди да е завършила средното си образование вече става пълноправен член на PETA, като се заклева, че ще се бори за разбиранията си до гроб.

Години след това именно Памела Андерсън завежда дело срещу най-известната верига за птичи продукти – KFC за нехуманността, с която се отнасят към птиците. Под нейния гняв се стоварват и чикагските кланници, но и двете дела не успяват да пожънат голям успех. „Спасителката“ от култовия филм обаче е доволна, защото успява да даде пример на много вегетарианци и природозащитници, че рано или късно действията постигат целта и оправдават средствата.

В редица хотели и ресторанти, където звездата отсяда, са категорични – нейното любимо ястие е салатата от маруля с тофу. Основното й меню често включва задушени зеленчуци с настърган кашкавал, а за десерт красавицата отрича тежките сладкиши, като ги заменя със сочни плодове. Сама за себе си казва, че се храни здравословно, но красотата на фигурата й изискава освен хирургическа намеса, ядене само на нискокалорични и полезни продукти и много тренировки. Пам признава, че тренира минимум 4 пъти в седмицата по най-малко 2 часа.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Сиртуин диетата на Адел

Диета с растителни протеини контролира апетита и топи килограмите.   виж още »

Лейди Гага и Кейти Пери отслабват с Фактор 5

Диета с пет хранения на ден и 5 тренировки седмично извайва тялото.   виж още »

Джей Ло предизвиква почитателите си с кето диета

Американската дива предизвиква феновете си да спрат въглехидратите за 10 дни.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта