Регистрация

Лейди Гага и Кейти Пери отслабват с Фактор 5

11 Feb 2019   /   nina123   /   Видяна: 1943
Лейди Гага и Кейти Пери отслабват с Фактор 5

Диета с пет хранения на ден и 5 тренировки седмично извайва тялото.

 

Общото между Лейди Гага, Кейти Пери, а отскоро и Холи Бери, освен славата, е специалистът по хранене и диететика Харли Пастернак. Той е един от прочутите диетолози на звездите, а освен това създава индивидуални фитнес програми, пословични с кратката си продължителност. За да се получи обаче наистина впечатляващ ефект, трябва да се спазва правилото на числото 5.

 

Диетата на звездите – Фактор 5. Според режима трябва да се яде по 5 пъти на ден храна, която се приготвя за не повече от 5 минути и съдържа не повече от 5 продукта. В седмицата се тренира 5 пъти, като всяка тренировка съдържа 5 упражнения по 5 минути. Два от седем дни се почива от тежките физически упражения, но е добре да се изминат поне 5 километра ходене. Един ден в седмицата се яде всичко, което човек си поиска.

 

Всяко ястие съдържа 5 компонента: 1- нискомаслена белтъчина – бяло месо, риба и морски дарове, извара, яйчен белтък. 2 – носител на фибри – плодове или бобови култури. 3 – полезен въглехидрат – готвен или пресен зеленчук; без хляб и захар. 4 – полезна мазнина – нерафинирана мазнина от растителен произход. 5 – задължителна напитка, която е без добавена захар, подсладители или оцветители. Най-добрият вариант е чаят и чистата вода, която може да се замени в някои от храненията с плодов или зеленчуков фреш.

 

Ефекти от диета Фактор 5: Резултатът естествено се забелязва на 5-тата седмица, но цялостната продължителност на режима е 6 седмици. Добре е да се превърне в начин на живот, за да продължи извайването на фигурата, но ако се харесвате с постигнатите резултати, можете да прекъснете за 2-3 седмици, докато отново изпитате нужда да живеете по този полезен и разкрасяващ начин.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Зелено кафе гарантира тънката талия на звездите

Холивудската тайна за отслабване превзема света. виж още »

Прекрасните хранителни навици на Памела Андерсън

Русокосият сексимвол на няколко поколения е заклета вегетарианка и призовава да не се убиват животни за храна. виж още »

Диетата на Клаудия Шифър за екстремно отслабване

С белтъчини и зелен чай сваляте 5 килограма за три дни. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта