Регистрация

Джей Ло предизвиква почитателите си с кето диета

28 Jan 2019   /   nina123   /   Видяна: 1541
Джей Ло предизвиква почитателите си с кето диета

Американската дива предизвиква феновете си да спрат въглехидратите за 10 дни.

 

Кето диетата се превърна в модерен хранителен режим, контрапункт на вегетарианството и веганството. Според правилата на кето храненето въглехидратите трябва да отпаднат от менюто и да се заменят с мазнини и протеини или иначе казано – никаква захар, никакви картофи и ориз, никакъв хляб и ограничено количество плодове, за сметка на много месо, млечни продукти, яйца и зеленчуци.

 

Спонтанното спиране на захарта е най-тежката част от кето диетата. Организмът свиква с начина на живот, при който на ден поема определено количество захар и когато тази доза бъде спряна, тялото изпада в абстинентно състояние. След преминаването на първоначалния шок обаче, клетките започват да горят по-лесно мазнини. Така фигурата се извайва, а високопротеиновата храна, с която са заменени въглехидратите, дава много енергия и сила.

 

Поппевицата и нейната половинка Алекс Родригес се отдадоха на модерното предизвикателство „Спри захарта за 10 дни“. Но за да не се чувства самотна в начинанието, двойката апелира в социалните мрежи и феновете си да се присъединят към хранителния режим. В рамките на тези 10 дни звезди и почитатели публикуват с какво са се хранели и описват трудностите да устоят при липсата на захари в менюто.

 

Ден втори вече е мъка. Джей Ло споделя, че липсата на захари я кара да се чувства постоянно гладна и мисълта за сладкиши е по-силна от обикновено. Алекс пък се хвали със снимка на сочни месища, обявени за негова вечеря, но малко по-късно описва режима като истинско мъчение.

 

Сред снимките на кето ястия са комбинации от авокадо с варени яйца, листни зеленчуци с риба и разбира се много месо само с няколко зеленчука за гарнитура. Звездната двойка все още не е сигурна, че ще успее да се справи с предизвикателството, което сама е поставила, но подкрепата на почитателите е силен мотиватор.

 

Тялото се чувства по различен начин, споделя Дженифър Лопес и обяснява, че ако може да се пренебрегнат истеричните вопли на глада, останалото е усещане за сила и свежест.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кето тесто Фатхед без глутен

Тесто с бадемово брашно и сирена е новият хит във високомазнинното хранене.   виж още »

Мелания Тръмп се поддържа с баланс в храненето

Американската Първа дама се храни строго, но понякога с мярка нарушава поставените условия.   виж още »

Холи Бери отслабва с мазни меса

Тристепенната диета на Холи Бери смъква килограми и убива целулита. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта