Регистрация

Най-странните изисквания за храна в хотел

13 May 2014   /   nina123   /   Видяна: 4027
Най-странните изисквания за храна в хотел

Човек поискал пилешките бутчета в порцията му да са само десни.

Човешките претенции край нямат, особено щом изискванията идват от онази група платежоспособни типове, които са свикнали винаги да им се угажда, а фантазията се разпростира нашироко, без да ги интересува как хората, които ги обгрижват, ще изпълнят нестандартните заръки. Това се случва най-често на местата с концентрация на звезди, кокони и многобогаташи.

С огромно чувство на хумор една от най-големите световни търсачки за хотели и места за отдих Скайскенер (Skyscanner) събира най-шантавите изисквания на гости на хотели към персонала. Класация не може да бъде направена, защото нуждите на богатите се оказват толкова странни, че сякаш всички са достойни за първата позиция. В странния чарт участват 400 хотела от 49 страни, които с изумление споделят най-странните изисквания на посетителите си. Ние от kulinanrno.bg ще ви разкажем онези истории, които са свързани с храни и напитки, за да се убедите какво означава капризност.

Мъж позвънил на рецепцията, питайки дали се предлага мляко с какао. След потвърдителния отговор, той помолил да напълнят ваната на стаята му с топлата напитка.

Елегантна дама споделила, че според разбиранията й чешмяната вода не е достатъчно чиста, затова помолила да напълнят казанчето на тоалетната й с минерална и да го правят всеки път, щом я пусне след себе си.

Друга пък направо пожелала от тоалетната да тече разтворен мед с вода заради любовта си към аромата на пчелния продукт.

Оплакванията към прекалено бели покривки и чаршафи вече дори не правят впечатление на служителите в хотела. Клиент обаче се заел да обясни защо има толкова много жалби към безупречната чистота. Според него толкова чист плат няма как да не се нацапа след като човек се храни или спи около него, а веднъж замърсен показва ниската култура на ползвателя си.

В малките часове на нощта жена позвънила на румсървиз и обяснила, че непременно трябва бързо да й намерят супа от крокодил.

Особен смут в кухнята всял изискан клиент с крайно нестандартното искане всички пилешки бутчета в порцията му да бъдат само десни.

До съд се стигнало след жалбата на американец, че във вегетарианското меню на ресторанта няма стек.

Жалба била подадена и от ревнив годеник, който настоявал сервитьора да бъде уволнен, понеже бил много красив и можел да събуди еротични помисли и желания у половинката му.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вечеря с биопродукти в абсолютна тишина

Ресторант в Ню Йорк радва клиенти с хранене на тихо и здравословни блюда. виж още »

Ресторант „Смрадлива роза“ храни само с чесново меню

Заведение в Сан Франциско предлага изцяло чесново меню от предястието до десерта. виж още »

Три от най-гнусните ястия на света

Печени морски свинчета, развалени запъртъци и пържени скакалци привличат туристи от цял свят. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта