Регистрация

Зърнени храни за големи гърди

26 Jun 2014   /   nina123   /   Видяна: 5698
Зърнени храни за големи гърди

Червени плодове, сочни меса, боза и нелюспени зърна помпат бюста.

Всеки любител на „природните балкони“ знае, че размерът на женските гърди в голяма част е генетично заложен и на тези данни трудно може да се повлияе. Разбира се, това е така, но далеч не означава, че някои естествени процедури (не говорим за хирургически и лекарски намеси) могат да подобрят големината и визията на бюста. Основните „виновници“ за неговата красота и елегантност са хормоните, а не е тайна, че чрез храна може да се влияе на цялостната хормонална картина в организма.

По-малките гърди, като изключим фактора генетика, се дължат на по-голямото количество тестостерон в тялото, а по-големите са изваяни до съвършенство благодарение на естрогените. А хормоналните компоненти в тялото, освен от предците, зависят и от настоящия начин на живот, съответно и от храната. Затова днес ще си поговорим по женски как чрез продуктите на трапезата си можем да направим така, че да извадим максимума от привлекателния и сексапилен вид на всеки бюст, независимо дали по рождение е малък или голям, увиснал или вирнат. Защото чрез храна гърдите могат да бъдат повдигани, стягани и уголемявани с до два размера. Което не звучи никак зле, нали?

Ако искате да повлияете благоприятно на гърдите си, наблегнете на зърнените храни. Ечемикът, овесът и груханата пшеница са добър избор. Помнете, колкото по-натурално е зърното, толкова по-добре. Затова беленият ориз и полираните варианти на варивото не вършат почти никаква работа, но оризовите люспи и кафявите и черните му разновидности са разкошна грижа за бюста. Само 2-3 пъти влезли в седмичното ви меню, ще дадат забележителни резултати.

Колкото и да е странно бирата и бозата също развиват балкона. Това е заради съставките им. Все пак се правят от малц, ечемик, пшеница, които са благотворни при тази ситуация. Затова можете да оправдаете пиенето на бира след работа като отдаване на евтина разкрасителна козметична процедура, която е естествен заместител на гръдните импланти. Закуска с грижа за естествени сексапил също е препоръчителна, пък и бозата е висококалорична напитка, която засища и ще ви запаси със стабилно количество енергия за деня, както и ще ви спаси от внезапна поява на предобеден глад.

Страхотна новина – голяма част от зеленчуците действат благоприятно на женските форми и в частност на бюста. Освен че спомагат за гладка кожа и здравословно тегло, повечето от тях стимулират производството на естроген. Сред най-препоръчителните в женското меню са морковите, зелето, цвеклото, краставиците и карфиола. Няма да сбъркате ако си хапвате също репички, дайкон, домат и червен лук.

От плодовете за големи гърди допринася консумацията на банани и почти всички червени и лилави дарове на природата. Затова си хапвайте спокойно ягоди, малини, боровинки, грозде, къпини, годжи бери, череши. Не случайно на повечето от тях има оприличен тип бюст. Според някои проучвания авокадото пък може да втвърди така дамската гръд, че носенето на повдигащ сутиен да стане абсолютно ненужно. Други казват за тиквата, че е способна да извади пълния генетичен потенциал на бюста, превръщайки го в естетична женска украса.

Красиви гърди се поддържат и с яденето три пъти седмично на червени меса. Добре е да редувате телешко с пилешки бутчета и немазно свинско. Сьомгата също е добро решение. Нека месото не се пържи, а се подлага на по-щадящи съдържанието му термични обработки като варене, печене и готвене на пара. Така ще можете да се порадвате на цялостното му действие върху бюста.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Превенция от рак на гърдата с червени храни

Червените меса отключват рак на млечните жлези, а червените плодове предпазват от злокачествени образувания.   виж още »

Здравословно меню за красив и стегнат бюст

Кафето разваля гърдите, а листните зеленчуци са естествен сутиен. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта