Регистрация

Здравословно меню за красив и стегнат бюст

24 Jun 2013   /   nina123   /   Видяна: 6580
Здравословно меню за красив и стегнат бюст

Кафето разваля гърдите, а листните зеленчуци са естествен сутиен.

Лятото дойде, а с него и ежедневните възможности да носим дълбоки деколтета, изрязани потничета и бански костюми. Но именно в тези дрехи очевадно се забелязват проблемите с едни от най-женствените извивки на тялото – гърдите. С годините те увисват, омекват и губят сексапилната си форма. Оказва се, че използвайки храни и напитки по правилен начин, можем да запазим и дори да подобрим овала на бюста си.

Морската риба стяга гърдите. Омега мастните киселини, които се съдържат в рибните продукти и особено в обитателите на солените води имат благоприятно въздействие върху еластичността на кожата. Учени препоръчват да включвате веднъж в седмичното си меню риба тон или сьомга, за да можете да се насладите на високо задържан бюст, като го спасите и от появата на стрии. Така оформените гърди ще ви позволят дори да облечете дреха без сутиен, като се чувствате комфортно в нея и изглеждате естетично.

Семе от сусам, слънчоглед и тиква за твърд бюст. Плъттността на деколтето визначително ще се повиши, ако приемате по веднъж на ден по 50 грама сурови семена към закуската или салатата. Те са богати на витамин В, който придава твърдост на месестите части от тялото. Така без спорт ще стегнете не само пълнежа на сутиена си, но и дупето и бричовете. Освен това ще се радвате на по-гладка кожа, за която допринасят мазнините в ядките.

Зелените листа са естествен сутиен.  Представете си, че поставяте на гърдите си чашки от зеле, маруля или спанак, а листата ги обгръщат силно, повдигайки ги нагоре и приплесквайки ги навътре. Когато ядете зеленчуци с бюста ви се случва това, така че смело наблегнете на нискокалоричните и здравословни салати, особено в летните месеци.

Фрешове вътрешно и външно. Прясно изстисканите плодове са природно лекарство за здраве и дълголетие, на което цялото ви тяло е благодарно. Козметици съветват, когато си изцедите сок, да нанесете с помощта на тампон или памук част от него върху лицето, врата, деколтето и гърдите. Освен че кожата ще придобие здравина, еластичност и тен, ще я подхраните в дълбочина с комплекс от естествени витамини и ще подобрите устойчивостта й към възпаления и инфекции.

Кафето – нож с две остриета. Шведски сексолози нанесоха болезнен удар върху любителките на всякакви коктейли и сладкиши с кафе, като откриха, че то е основен виновник за спихването на бюста. Емблематичната напитка за множество жени отслабва връзките между кожата и вътрешността на гърдите и с годините допринася за крушообразната им форма. В същото време кафето е сочено и като един от превантивните методи за намаляне на възможността от поява на рак на гърдата.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Зърнени храни за големи гърди

Червени плодове, сочни меса, боза и нелюспени зърна помпат бюста. виж още »

В Азия се хранят най-здравословно

Традиционните хранителни продукти за азиатките са в основата на тяхната безупречна визия. виж още »

Запазете младостта на клетките си чрез храна

Листните зеленчуци, някои плодове, рибата и редовното пиене на вода ще спомогнат за запзаването на младия и свеж вид. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта