Регистрация

Заведение продава коктейли с човешки палец от крак

10 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 4206
Заведение продава коктейли с човешки палец от крак

След като пиян клиент глътнал погрешка човешкия пръст, собственика на питиепродавницата търси донор на нов палец.

Когато става въпрос за създаването на шантави гастрономични експерименти, човешката изобретателност край няма, а идеите на хиляди нестабилни мозъци често се превръщат в деликатеси, за които мнозина са готови да похарчат цяло състояние, в повечето случаи не за да се насладят на вкусовите и здравословните качества на поредната откачена приумица, а просто за да запишат в биографията на живота си, че са опитали и от това. Несъмнено една от най-странните напитки е предлаганият коктейл Suortoe (Кисел палец) в ексцентрично заведение в  канадския град Доусън.

Забележителната алкохолна напитка, превърнала се в емблема на луксозното място, където мнозина местни и туристи ежедневно идват да „вкарат по едно“, се прави от човешки палец, потопен във формалин. В последствие течността, в която е престоял пръстът, се използва за основата на нетрадиционния коктейл.

Инцидент обаче секнал търговията с шантавата напитка. Неотдавна добре почерпен посетител  от Ню Орлеанс на име Джош влязал в заведението, изгълтал целия формалин, а най-накрая по грешка изпил и наличния пръст в него. Така въпреки достъпната за мнозина цена от 10 долара за Кисел палец, вече никой не може да си поръча питейната емблема на Доусън, тъй като заведението не разполага с основната съставка за направата на питието.

Ударен от кризата и съкрушен от загубата на така ценният пръст, собственикът на бара призовава хора от цял свят да дарят или дори продадат единия палец на крака си в името на направата на  Suortoe. Предприемачът допълва, че няма претенции нито от расата на донора, нито се интересува дали вълшебната съставка идва от ляв или десен крак.

От питейното заведение уточняват, че пръстът не се дизенфекцира или обработва с каквито и да е химикали, а се оставя алкохолът да го прочисти както от бактерии, болести и зарази, така и от злите сили, които носи духът му. Персоналът отказва да обясни откъде е набавен палеца, глътнат от ню-орлеанския Джош, въпреки огромния интерес, проявен в социалните мрежи.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Създадоха баня от висококачествен швейцарски шоколад

Баня от шоколад предлага вана, мивка, тоалетна и биде, които могат да бъдат изядени. виж още »

Американец изгълта шейк с 60 кафета

4 литра плодова напитка с кафе направи служител на Старбъкс за редовен клиент. виж още »

Американка се жали на 911 за объркана пица

Янките търсят помощ на телефона за спешни случаи при опаквания от хранителни заведения. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта