Регистрация

Създадоха баня от висококачествен швейцарски шоколад

22 Aug 2014   /   nina123   /   Видяна: 3312
Създадоха баня от висококачествен швейцарски шоколад

Баня от шоколад предлага вана, мивка, тоалетна и биде, които могат да бъдат изядени.

Да се потопиш в лукс е привилегия, на която не всеки може да се наслади, особено когато някоя глезорийка изисква солидна сума, за да достави наслада. Темата на днешния разказ е един подобен хранителен шедьовър с елементи на превъзнасяне, който само месец след създаването си стана хит в интернет пространството, където слухът за шоколадовата баня диви и размечтава все повече и повече любители на какаовия десерт и модерното обзавеждане.

Шоколадова баня – какво е това? Зададох същия въпрос, когато разбрах за творението. То е четири уреда за баня, направени от висококачествен швейцарски млечен шоколад. Хора, запознати с вкуса, го определят като шедьовър. Ако си поръчате изобретението ще разполагате с вана, мивка, тоалетна и биде в реални размери, само че направени от шоколад.

В шоколадовата баня НЕ можете да се изкъпете. За съжаление тя служи само за ядене, но да се възползвате от нея с приятели няма да звучи като интимно предложение. И без това не можете да я изядете сами, защото общата й енергийна стойност е 9,4 милиона калории. Освен това имате срокове, в които можете да консумирате без опасност за здравето си странния сладкиш. При правилно съхранение той е годен до 6 месеца след доставката, а след това първо се разваля вида, а после и вкуса му.

Идеята за шоколадовата баня осенила служители на сайта за обзавеждане на най-мокрото помещение в дома bathrooms.com. Те забелязали, че при използване на вътрешната търсачка клиентите им много често бъркат думите suite и sweet (апартамент и сладък), които се четат по сходен начин. Тогава им хрумнало да ги съчетаят в едно ново изобретение. След среща с представители на известна шоколадова компания поръчката била дадена и половин година по-късно първата баня била готова.

За направата на шоколадовата глезория се използват само 50 кг от висококачествения какаов десерт, но изработката след създаването на шаблоните отнема минимум два месеца, съобщават изпълнителите Choccywoccydoodah, които изрично подчертават, че тази баня не може да се използва за къпане, миене и ходене до тоалетна, но успешно може да бъде монтирана в помещение в дома, стига някой да извади солидна сума.

Колко струва шоколадовата баня? Настоящата й цена е 80 000 паунда. От тях 50 000 е ваната, в която са вложени 2/3 от общото количество шоколад и съдържа около 8 милиона калории. Тоалетната – луксозна и с капак е 14 000 паунда и съдържа 1 милион калории. Най-евтини и малки са мивката и бидето, съответно 9 000 и  7 000 паунда и по 210 000 калории. Цените обаче са по-високи, ако поръчате отделно някои от аксесоарите, а не всички заедно. Производителите обещават, че при засилен интерес ще създадат още шоколадови кичове за баня.

Ако не смятате да си купувате баня от шоколад, то направете си някои от нашите уникални ШОКОЛАДОВИ ИЗКУСИТЕЛНИ ДЕСЕРТИ.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Мелба с предложение за брак

1000 долара струва сладолед с годежен пръстен. виж още »

Хладилник за тузари – позлатен и с камъни Сваровски

Луксозен хладилник краси кухнята с покритие от истинско злато и украса от кристали. виж още »

Заведение продава коктейли с човешки палец от крак

След като пиян клиент глътнал погрешка човешкия пръст, собственика на питиепродавницата търси донор на нов палец. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта