Регистрация

Американец изгълта шейк с 60 кафета

29 May 2014   /   nina123   /   Видяна: 3262
Американец изгълта шейк с 60 кафета

4 литра плодова напитка с кафе направи служител на Старбъкс за редовен клиент.

В своя творба скандалният съвременен хоръравтор Стивън Кинг наричаше символа на McDonald’s „великите цици на Америка“ заради широката разпространеност на веригата в Страната на неограничените възможности. Макар и да се приема за нисък клас заведение за хранене и днес все още McDonald’s задоволява търсенията на своите клиенти, решили набързо да заситят глада с някои сандвич или пай.

Но ще се отнася до ободряващи напитки – друга верига е първенец в поздравяването с „добро утро“ на работещия янки. Това е Старбъкс (Starbucks), чиито асортимент от висококачествено кафе и тонизиращи кофеинови и плодови шейкове е способен да зарадва дори и претенциозния човек, дошъл със сутрешното си лошо настроение и желанието си да го оправи. Комуникацията с клиентите е топла според трудовата политика на веригата. Феновете получават информация по електронната поща за най-новите продукти, намаленията и се радват на клиентски карти, предлагащи различни преференции.

Главно действащо лице в днешния разказ е именно един от тези редовни посетители, които приемат престоя си в Старбъкс като задължителна част от ежедневието. Той се познавал добре с персонала на заведението и бил наясно с всичко, което менюто предлагало. Неочаквано обаче мъжът посегнал към една от вазите, поставена на подпрзорната, в която имало изкуствени цветя за украса. ...И станало забавно.

Клиентът заявил, че вазата изключително прилича по форма на чашите, в които сервират любимия му шейк, само че е по-голяма и напитката в това количество би му стигнала. След това помолил служителя да направи плодов шейк с кафе именно в този съд.

Минути по-късно любителят на Старбъкс разполагал с 4 литра безалкохолно питие, в което имало банани, ягоди, мляко и 60 порции кафе. Това била рекордно голяма доза за сам човек, но нашият герой успял да се справи с нея само за едно денонощие, с което станал известен в заведенията от цялата верига. Те от своя страна въвели иновации, като вече внимателно подбират съдовете, с които се декорира интериора, за да не застрашават здравето на клиентите си, ако на някой отново му хрумне да поиска напитка в избрана ваза от украсата.

Рекордьорът се похвалил и в социалните мрежи с постижението си, като рекламирал Старбъкс, обяснявайки, че с картата си за намаление не дал нито стотинка за тонизиращата огромна напитка, която в противен случай би му струвала близо 60 долара. Щурият клиент обяснил още, че въпреки голамата доза кофеин, която изгълтал, не почувствал промяна в здравословното си състояние, нито дори очакваната превъзбуденост. Единственото усещане, което го обземало след всяка глътка било щастието, че любимата напитка няма да свърши скоро.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Хайде на бас, че мога да изям вилица!

Млад румънец чака изядената при пиянски бас вилица да напусне тялото му по естествен начин. виж още »

Заведение продава коктейли с човешки палец от крак

След като пиян клиент глътнал погрешка човешкия пръст, собственика на питиепродавницата търси донор на нов палец. виж още »

Американец изяде 69 хот-дога за 10 минути

Докато Джой Честън поставя нов световен рекорд по бързо ядене, негови сънародници крадат водка за милиони. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта