Регистрация

За цвета на храната и сексуалната нагласа

30 Jan 2014   /   nina123   /   Видяна: 10618
За цвета на храната и сексуалната нагласа

Ако партньорът посегне към патладжани и цвекло – изживяването ще е вълнуващо, ако се нахвърли на червено месо – очаквайте животинска първичност.

Представете си следната ситуация – от определено време имате сексуални намерения към представител на противоположния пол и искате взаимоотношенията ви да преминат на следващо ниво. Нормално е да се чудите дали първите ви общи креватни подвизи ще са успешни и приятни и дали има смисъл да се потапяте надълбоко в романса. Колкото и невероятно да звучи, можете да прецените до някаква степен сексуалността на половинката чрез цвета на храната, която избира.

За да сте една идея по-наясно с какъв партньор ще си легнете, загледайте го какво си хапва на почти задължителната вечеря преди предстоящия полов акт, съветват британски експерти, като подчертават, че този тест е валиден за по-малко от 50% от хората, но може да очертае основните рамки на сексуалната активност на партньора.

1. Лилавите храни са за изобретателните любовници. Хората, които ги предпочитат, умеят да се грижат за собственото си удоволствие и да раздават щедро приятни трепети на околните. Те лесно преценяват какво харесва човекът до тях и знаят как да задоволят вкусовете му. С половинка, която си хапва цвекло, тъмно грозде или патладжани няма да скучаете, а и няма да останете разочаровани.

2. Червените храни са показател за животински секс. От кървави меса, през чушки, домати и всякакви плодове в цвета на любовта – този избор показва, че човекът до вас иска да ви притежава. Подобен тип хора може да изгрубеят, а креватните ви взаимоотношения ще бъдат прекратени в първия момент, в който преценят, че са ви се наситили. В случая не хранете големи надежди за продължителна любовна игра и многочасов акт с няколко рунда.

3. Зелените храни са предпочитани от хората, които харесват да бъдат ръководени. Ако си търсите игрички на подчиняване, завръзване или искате да доминирате по време на секс, загледайте дали избраният от вас партньор се нахвърля на листните зеленчуци. Щом слабостта му са салатките с маруля и зеле, то ще ви позволи да командвате парада.

4. Оранжевите и жълтите храни – сексът, който ви предстои ще бъде детска игра. Подобни типове си падат по лекарски сценарии, игрички на шеф и секретарка или просто са склонни да ви целуват и милват дълго време преди да подходят към по-нататъшни действия. А когато всичко свърши, очаквайте да останат още време до вас и просто да ви съзерцават с наслада.

5. Белите хранителни продукти показват липса на сексуална фантазия. Към тази група спадат също жълтите сирена и тестените изделия. Не очаквайте подобен партньор да ви смае с техники и иновации, нито да прояви особено силна нежност или грубост.

И отново напомняме – въпреки твърденията на теста не изключвайте интуицията си към човека срещу себе си. Изключенията от петте горепосочени правила са толкова много, че не си заслужава да подхождате към тях с висша сериозност. Нека те просто ви ориентират, а останалото се случи на принципа „опит-грешка“. 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Поведението на трапезата разкрива сексуалната активност на мъжа

Мъжете, чието хранене е съвкупност от небрежност и галантност, са най-добрите сексуални партньори.   виж още »

Любимата пица издава сексуалния характер

Предпочитанията за пица са свързани с харесваните секс игрички. Вижте кои са основните типове сексуален характер според най-традисионните видове пица. виж още »

Наядената жена по-гладна за секс

Когато дамите напълнят стомаха си, вече са наистина готови за интимност. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта