Регистрация

Гнусни предмети, открити в храна

03 May 2017   /   nina123   /   Видяна: 3227
Гнусни предмети, открити в храна

Отровен паяк, презерватив, жаба и екскременти изкачат от храната на хората.

Хигиената при направа на готовите храни, както и условията на стерилност, в които работят заведенията неминуемо интересуват клиента. Почти няма хора, които да хапват честичко навън и да не открият поне един косъм като неоторизирана съставка на храната си. Но има и далеч по-фрапантни находки, които наистина могат да убедят и най-заетите домакини да сготвят вкъщи, вместо да рискуват да попаднат на някоя кокоша глава с човка и перушина или пък малко мустакато мишле. Каналът top_five_of_the_net събира подобни случаи, за да ни запознае с наистина гнусни и страховити събития след доверие в купешки продукти. Ето някои от най-стряскащите примери:

1. Презерватив вместо калмар в супа от морски дарове. През 2002-а година в Калифорнийски луксозаен ресторант за рибна храна и морски дарове жена си поръчала мидена супа. Жилава хапка обаче се опраяла на дамата, която решително продължила да дъвче странния предмет с идеята, че е парче от недобре сварен калмар. След като обаче не се справила с трудната хапка, бръкнала в устата си и извадла дразнителя. За нейна огромна изненада това се оказал презерватив.

2. Паяк Черна вдовица в грозде. Този шокиращ случай е със семейство от Вермонт, което се събрало на десерт около кутийка грозде, купена от местния магазин. Върху плодовете бродела осемкраката животинка, но майката бързо успяла да познае един от най-отровните паяци на света. Събитието било разгласено от медийте.

3. Панирана пилешка глава с човка и перушина. Този гаф е на световната компания McDonald’s, която допуснала остатъкът от кокошката, предвиден за консумация от домашни любимци да влезе във фритюрника, а после да се превърне в част от детско меню. Майка завела двете си деца, но за нейна радост малчуганите отишли да си играят на атракционите в хранителното заведение и оставили панираните си пилешки хапчици за дояждане от родител. Жената с ужас видяла, че се кани да захапе клюна на оперена пилешка глава, която добре си личала изпод хрупкавата коричка.

4. Печена ръкохватка в тостерен хляб. Това се случило на самотна англичанка, която си купила пакетиран и нарязан насъщен. Без да се вглежда в него, жена започнала да хруска филийка, но скоро дъвкането било затруднено от множество влакна. Тогава потърпевшата разгледала добре хляба си открила ръкохватка, която явно била замесена с тестото и изпечена след това. За голям късмет влакната не се били разтопили, нито машината за рязане успяла да ги наситни достатъчно, че да не бъдат забелязани. Англичанката осъдила компанията производител за щетата и получила 750 000 паунда обезщетение.

5. Гризач в къри сос. Американката Кей Бари обичала да готви и решила да направи питателна къри вечеря за приятеля си. Щом изсипала готовия сос от буркана в тигана, тя забелязала, че в обикновено гладката субстанция този път има бучки. При опит да раздроби една от тях с шпатула, жената видяла муцунка и мустачки. Мъртвият гризач се опитал да стане част от вечерята.

6. Жаба в кен Pepsy. По отвратителен начин младеж от Чикаго намерил жабче на дъното на кен кола. След като вече бил погълнал напитката, през дупката в устните му се опирало нещо лигаво и меко. С усилие мъжът изсипал остатъчното съдържание в мивката и открил мъртва жаба. Погнусен потърпевшият отишъл в лаборатория, за да провери дали не се е заразил от животинката в безалкохолното.

7. Сладолед от изпражнения. Това се случило на петчленно семейство по време на почивката в Сидни. В един от най-известните пъбове в австралийския град. Летния десерт бил отпратен в лаборатория за допълнителни изследвания, които потвърдили, че в него има човешки екскременти. Въпреки ефективната присъда, която получил готвача, точният произход и начина на попадането им в сладкиша не били напълно установени.

ПОДОБНИ СТАТИИ

5 екстравагантни храни, забранени в Америка

Отровни храни и гнусни ястия, които законът е забранил за готвене и хапване. виж още »

Собственик на ресторант изяде презерватив, намерен в ястие от клиент

Ресторантьор глътна кондом, за да спаси от съд собственото си заведение. виж още »

Ресторант „Смрадлива роза“ храни само с чесново меню

Заведение в Сан Франциско предлага изцяло чесново меню от предястието до десерта. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта