Регистрация

Собственик на ресторант изяде презерватив, намерен в ястие от клиент

15 May 2014   /   nina123   /   Видяна: 3053
Собственик на ресторант изяде презерватив, намерен в ястие от клиент

Ресторантьор глътна кондом, за да спаси от съд собственото си заведение.

Китайците са народ с вековни ценности и традиции, като едно от най-тачените човешки качества за тях е честта. Кой и как е позволил да се случи следната нелепа ситуация е само въпрос на догадки, както и предположението дали зад деянието стои злонамерен човешки ум или е просто случайност, завъртяла определени лица в порочния си кръг.

Любителката на морски дарове Май Ланг влязла да обядва в ресторант за рибни деликатеси в провинция Анхуй. Поръчала любимите си калмари, но щом започнала да се наслаждава на блюдото, неколкократно установила, че приборите й запират в нещо на дъното. Когато съдът се поопразнил, жената с ужас видяла, че на сред храната има презерватив.

С отвращение китайката потърсила директно собственика на ресторанта и отишла при него с купичката и кондома, търсейки възмездие за унижението и погнусата, преживяни преди броени минути. Дълго кършил ръце И Же Тан в опит да обясни ситуацията, разпитвал в кухнята и сервитьора, но никой си нямал ни най-малка идея откъде и как презервативът е попаднал в порцията с калмари, където бил открит.

Потърпевшата заплашила, че ще осъди ресторанта и ще се погрижи лошата слава на това място да достигне до всички кътчета на света, а собственика и персонала да платят солени обезщетения и да останат в затвор. Разгорещените клетви на жената стреснали много И Же Тан, който се споразумял с китайката, че ще изяде презерватива, намерен в блюдото й пред нейния поглед и този на всичките си работници, само да не се стига до съд.

Двамата си стиснали ръцете и пред изумените лица на учуденото множество собственикът на ресторанта сдъвкал и глътнал кондома. Веднага щом го направил обаче ядосаната жена добавила, че няма да оттегли обвиненията си и освен това се надява кондомът да е бил използван. Китайката била категорична, че подобно провинение е изключително сериозно и трябва да бъде санкционирано по подобаващ начин.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Шантави ресторанти, които си заслужават

Хапване в компанията на котки, в обстановка изцяло от лед или пък под вода, са само част от атракциите, предлагани на любителите на вкусната храна и н виж още »

Как рестьорантьорите манипулират клиента

Трикове, които ни карат да поръчваме повече храна, да избираме желанието от ресторантьора предложения в менюто и да се върнем пак в същия ресторант. виж още »

Гнусни предмети, открити в храна

Отровен паяк, презерватив, жаба и екскременти изкачат от храната на хората. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта