Регистрация

Внимавайте с хранителния подарък за 8-ми март

07 Mar 2019   /   nina123   /   Видяна: 1446
Внимавайте с хранителния подарък за 8-ми март

Когато искате да зарадвате любимата жена или майка с приятна вечеря или шоколадов дар, помислете дали няма да развалите заветния ѝ хранителен режим.

 

Най-женският празник чука на вратата, а с него в мъжете, синовете и дъщерите, приятели и приятелки се появява онзи въпрос „какво да подаря“. На принципа, че една жена иска всичко, но и в почти всеки дар може да открие кусур, някои са склонни да предприемат емоционална изненада, включваща романтична вечеря или сладкиши и бутилка вино за подарък. Но дори и тези „хитреци“ поемат голям риск.

 

Хранителният подарък пречи на диетата. Замисляли ли сте се над този факт? Дамата, към която искате да проявите специално внимание, може би се опитва да отслабне за настъпващите топли дни. И именно в този момент вие пък се мъчите да я зарадвате с богата на калории вечеря. Това определено ще повлияе негативно на настроението ѝ. Затова добре проучете почвата под краката си. Съветваме да не подхождате директно с въпроса „Извинявай, ти на диета ли си?“.

 

Романтична вечеря за дами на диета. Не е невъзможно да изпълните плана си за интимно прихапване в някой ресторант или в домашна обстановка дори и жената, към която е насочен сюрприза, да спазва хранителен режим. Заложете на пищна салата с малко калории. За основно сгответе риба или печено немазно месо с гарнитура от гриловани зеленчуци или зеленчуци на фурна. Любимият на всички дами шоколад можете да вкарате в десерта под формата на шоколадов сладолед (калориите в него са доста по-малко) или фин шоколадов мус. Сладкишът може и да е напълно полезен – цедено кисело мляко с мед, плодове с бита сметана и бегла поръска от пудра захар или ванилова захар.

 

Подходящи напитки за 8-ми март. Разбира се – елексирът на любовта е виното. И ако желаете наистина да впечатлите, поднесете всяко от ястията с адекватна бакхусова напитка. Пресните зеленчуци се връзват с бели вина. Рибата и пилешкото – също. За телешко, свинско и агнешко заложете на тъмно червено вино, а сладкишът поднесете с по-леко червено вино или розе. (Повече по темата – вижте ТУК)

 

Правилен подарък за 8-ми март. Изминалият преди по-малко от месец Свети Валентин доказа тенденция 2019 в женските предпочитания към подаръците. Повечето дами са се зарадвали истински на дрехи, козметични процедури, бижута и екскурзии, пише БГНЕС. Едва 18% са изпитали истинско щастие от хранителни подаръци. Като основни проблеми при получаването на сладкиши или изненадата с романтична вечеря, жените посочват многото калории, които пречат на диетата и тоталното неуцелване на кулинарните им вкусове.

 

Все пак това не означава да оставите гладна половинката, колежката, приятелката или майка си. Просто подходете с такт и отговорност!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кулинарни изненади за 8-ми март

Бърза и вкусна вечеря за Деня на жената, направена в средата на работната седмица. виж още »

Наядената жена по-гладна за секс

Когато дамите напълнят стомаха си, вече са наистина готови за интимност. виж още »

Пет принципа за трапезата на 8-ми март

Върху какво трябва да се наблегне в празничната вечеря за Деня на майката и жената. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта