Регистрация

Американец изяде 69 хот-дога за 10 минути

05 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 3281
Американец изяде 69 хот-дога за 10 минути

Докато Джой Честън поставя нов световен рекорд по бързо ядене, негови сънародници крадат водка за милиони.

С нов световен рекорд и хранителна слава се окички американцет Джой Честън, който успя да погълне невероятните 69 хот-дога само за 10 минути в дисциплината – Ядене на хот-дог за време. Състезанието се е превърнало в традиция за Ню Йорк и се провежда всяка година в Деня на независимостта.

Бързо ядящият янки е подобрил рекорда си от миналата година, като е погълнал с една питка с кренвирш повече. Подгласникът му губи убедително с цели 18 сандвича по-малко. Честън заграбва първото място още преди 7 години, като от тогава не е допускал никой да му вземе титлата.

При жените като мъжко момиче се показва наричаната Черната вдовица Соня Томъс, която намалко успява да грабне приза, изяждайки 36 и 2/3 хот-дога за 10 минути. Нейната подгласничка остава само с 2/3 сандвич назад.

Победителят в проведения за 98-и път турнир получава награда от 10 хил. долара, второто място се сдобива с 5 хил. долара, а третото – с 2,5 хил. долара.

И докато в Ню Йорк се надяждат и печелят пари, то в Маями – Флорида алкохолен бос разбира, че е ограбен с повече от 1 млн. долара. Скъпа партида от водка „Духът на царете“, е открадната от склад, като в стената е изрязана дупка, точно на мястото, където отвътре се намират кашоните. Логично – заподозрените са вътрешни служители.

Бутилка от марковата течност, задигната от ценителите, се продава в ресторантите за над 1200 долара. Само за няколко часа любителите на градуса са успели да откраднат 752 каси или над 1000 шишета със скъпата напитка. Все още не са заловени. Затова можем да им кажем само – „Наздраве“. 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Рецепта за барбекю в Луизиана – предизвикателството да ядеш месо

Състезание по надяждане с месо предизвиква гастрономи от цял свят да опитат най-вкусното барбекю в Луизиана.   виж още »

Най-често купуваните онлайн храни в света

Кола и чипсове пълнят пазарската кошница на модерния човек за сметка на качествените хранителни продукти. виж още »

Американците доят шоколадово мляко и се пазят от ДНК в храните

Янките смятат, че шоколадовото мляко идва от кафяви крави и искат на етикетите с храни изрично да се отбелязва кой продукт съдържа „опасното&ldq виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта