Регистрация

Untappd – онлайн бираджии дават съвети на пиячи

15 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 2943
Untappd – онлайн бираджии дават съвети на пиячи

Нова социална мрежа за любителите на бирарии съветва коя е най-подходящата кръчма във вашия град.

Социалните мрежи заемат голяма част от свободното време на все повече хора, защото те са онази част от личния живот с обществена насоченост, в която човек може да намери група със своите интереси и да обменя опит с лаици и компетентни люде по всички теми, които засягат интересите му. Доказано е, че повече от половината цивилизовано население на Земята е част от група в социалните мрежи, където средно по 4 пъти в седмица се събира на онлайн среща.

Виртуална мрежа за любителите на бирата и кръчмите се появи наскоро в интернет пространството, за да обедини любителите на пивото от цял свят и да ги насочи към най-близката пивница, която би им се харесала. Това е сайтът Untappd („С неотворена капачка“), който с няколко основни функции цели да се превърне в любимата мрежа на ценителите на „Фанта – хмел“.

На първо място вътре са описани (и все още се описват поради младостта на мрежата) всички бирарии, които съществуват по света. Те са каталогизирани както по имена, така и по държави и градове. Освен информацията къде се намират, в някои от тях е попълнено и предлаганото меню – видовете бири и мезета, които можете да си поръчате в дадения бар; музиката, която звучи и допълнителните атракциони, които клубът предлага. Така местни и туристи имат възможността да преценят дали определения пъб е по техния вкус и заслужава ли си да отидат в него.

Опцията за повдигане на рейтинга от регистрираните пък дава по-точна представа дали заведението наистина си заслужава, както го описват неговите собственици. Затова, ако сте доволни от бирарията, която сте посетели, вие можете да се регистрирате и да я препоръчате на останалите, като опишете точните си впечатления от асортимента, обслужването, атмосферата и музикалния съпровод. Съответно, ако посетеното от вас заведение сметнете за неприятно, можете да предупредите околните за възможността от разочарования. Можете да подкрепите твърденията си и чрез снимки и клипове.

За да не остане на заден план от останалите мрежи с подобна функция и Untappd разполага с безплатно приложение за смартфони.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Хитър план за спасяване на чешката жива бира

Онлайн поръчки на бира с нисък срок на годност спасяват пивото от разваляне и застой.   виж още »

3400 души паднаха в неравната битка с бирата на Октоберфест 2017

Терезиевите ливади приютиха над 6,2 млн. души и почерпиха със 7,5 млн. литра пиво гостите на най-големия немски бирен фестивал в Мюнхен. виж още »

Вечеря на Варненския плаж претендира за рекорд на Гинес

Най-дългата вечеря събира местни и туристи за похапване на свещи на Аспаруховия плаж. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта