Регистрация

Central Perk от Приятели вече е реалност

28 Aug 2014   /   nina123   /   Видяна: 3892
Central Perk от Приятели вече е реалност

Кафенето от любимия комедиен сериал отваря врати за посетители в Ню Йорк.

Преди 20 години един сериал, който промени мисленето на днешното активно поколение се появи на малкия екран. В далечната 1994 година светът се запозна с шестимата другари – Моника, Рос, Рейчъл, Чандлър, Фийби и Джоуи, известни като Приятели. Те от своя страна дълги години даряваха делничната доза свеж хумор, позволявайки на генерация младежи да се сблъскат с житейските трудности, пречупени през призмата на техния комедиен нюйоркски свят.

Днес фенове на сериала не липсват, а клубове с привърженици на филма съществуват в почти всяка модерна страна. Дори и безпристрастни любители на историята на веселата шесторка още си спомнят култови реплики като „Моника, изяж тези два пая, за да не ги прибирам“ и с усмивка спират да сменят канали щом попаднат на серия от филма по някоя от шестостепенните кабеларки.

За пристрастени към Приятели-философията на живота или просто за фенове по случай 20-годишнината на сериала в Ню Йорк врати отвори кафето Central Perk, което всичко познават от филма. И докато мнозина от гостите просто ще усетят, че се намират на култовото място, където шестимата другари се снимат, то най-запалените почитатели, следели зорко филма, ще отбележат, че диванът е в същия жълт нюанс, масите и бара са подредени както в сериала и дори изгледа от прозореца е като онзи на малкия екран.

Това не е поредното временно заведение за филмови маниаци, обясняват собствениците. Те са на мнение, че Приятели е сериал, който ще се понрави и на следващите поколения и в тях също ще се зародят почитатели на американската комедия. Затова и кафенето ще продължи да посреща клиенти от всички краища на света и да им предлага напитките и атмосферата сред която са се разгръщали шестте героя.

За да се промотира култовото кафене в Манхатън, то обещава по безплатно питие на всеки посетител в края на септември, когато, преди двадесетилетие, е и първата поява на Приятели на малкия екран. Клиентите ще могат дори да застанат на импровизираната снимачна площадка, за да се почувстват изцяло като своите филмови идоли.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Заведения, които предлагат нестандартни услуги

Все някъде из света човек може да намери храна и напитка изцяло по вкуса си. виж още »

Въвеждат такси за престой в кафене

Великобританската идея има за цел да проследи психологическата нагласа на клиента, а не се стреми към бързо забогатяване. виж още »

Хапваш, пийваш и гушкаш котки

Заведение предлага котки за гушкане докато клиентите се хранят. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта