Регистрация

Хапваш, пийваш и гушкаш котки

08 Jan 2014   /   nina123   /   Видяна: 3796
Хапваш, пийваш и гушкаш котки

Заведение предлага котки за гушкане докато клиентите се хранят.

Доказано е, че когато човек се радва на котка, се успокоява. Именно на тази идея се базира новооткритото френско заведение Кафето на котките, работещо по модела на японски ресторант с котки. Мъркащите животни се разхождат между масите на посетителите, а когато някой поиска да ги погали, просто ги примамва и те кротко се гушкат в скута му.

Само за два месеца Кафенето на котките (Le Café des Chats) разви толкова пословична популярност сред местни и туристи, че собственика признава как 12-те животни не могат да смогнат на посетителите. Освен това местата винаги са заети, така че желаещите да се доберат до пухкавата ласка трябва да си запазят места близо седмица по-рано. А вече успелите могат да се насладят на вкусна кухня, безупречно обслужване и успокояващата компания на кротко и меко животинче.

И докато котешкият ресторант в Япония печели от продължителността на престоя на клиентите, то френският му прототип залага на изисканата кухня и приема котките просто като приятна декорация. 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Първото котешко кафене с кауза в Южна Америка

Кафене с котки позволява на посетителите си да осиновят осиротял мъркащ любимец.   виж още »

Защо котките се плашат от краставици?

Какво предизвиква в котките панически страх от краставици и защо не бива да се прекалява с шегите към домашния любимец.   виж още »

Central Perk от Приятели вече е реалност

Кафенето от любимия комедиен сериал отваря врати за посетители в Ню Йорк. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта