Регистрация

1000 лв. глоба, ако ядеш рибки от аквариум

23 Apr 2014   /   nina123   /   Видяна: 4718
1000 лв. глоба, ако ядеш рибки от аквариум

Британец изяжда жива риба от аквариума си – чака го съдебно наказание.

Преди по-малко от месец ви информирахме за мъж от Румъния, който хвана пиянски бас дали може да глътне цяла вилица. И успя. Какво се случи с гълтача на посуда – вижте ТУК. Днес отново ни развеселява „дегустатор“ на нестандартни за ядене предмети, като тъжното тук е, че предметът е одушевен, но събитията около личността на разказа са горе-долу сходни с тези на Дракула на вилиците.

Отново идвал уикенд, а 22-годишният Гавин Хоуп планирал да го изкара безпаметно с приятели. Младият мъж запретнал ръкави, за да приготви грандиозно парти в дома си, на което аверите му да разполагат с достатъчно ядене и премного пиене (според британските разбирания). С всяка следваща чаша куражът на домакина се покачвал, а той се чудел каква щуротия да направи, за да впечатли както приятелите си, така и девойките, които не спирали да се дивят на огромния аквариум в къщата, в който съжителствали красиви видове водни обитатели.

Момче от компанията го предизвикало пред всички, че не може да си хапне една от рибките, които неподозиращи за нестандартната опасност си плували из чистата вода на стъкления капан. Гавин явно само това и чакал, защото вместо да използва кепче, уловил една от златните рибки директно с ръка и със завидни реакции за младеж, погълнал вече няколко бири. Пред оживените скандирания на компанията, той поставил живата рибка в устата си и я преглътнал без да я дъвче.

Всичко свършило тихо и кротко на другия ден, но няколко дни по-късно се оказало, че проблем има. Разбира се, красивият аквариумен воден обитател не създал здравословни проблеми на домакина, но далеч по-сериозни се оказали клиповете от телефони, качени вече в социалните мрежи. Мнозина осъждали поведението на вече пълнолетния мъж като „канибалско“, „недопустимо“ и „развращаващо“, а проблемът преминал и под попечителството на природозащитните организации на Острова и достигнал до Кралското дружество за защита на животните.

Гавин Хоуп бил осъден да заплати 330 лири или приблизително 1000 български лева за непристойната си постъпка, както и да обещае публично, че този акт няма да се повтори. Близки на мъжа споделят инкогнито, че това не е първия път, в който домакина посяга на безмълвните си питомци по време на частна забава, но другите му канибалски прояви не могат да бъдат доказани.

От своя страна глобения и порицан Гавин добавя на шега, че питомецът му е бил най-скъпата риба, която е изяждал в живота си и след случилото се, може би никога повече не би посегнал на морски дарове.

Ако вие обаче смятате да си хапнете риба – ето стотици РЕЦЕПТИ ЗА РИБА И МОРСКИ ДАРОВЕ

ПОДОБНИ СТАТИИ

Собственик на ресторант изяде презерватив, намерен в ястие от клиент

Ресторантьор глътна кондом, за да спаси от съд собственото си заведение. виж още »

Хайде на бас, че мога да изям вилица!

Млад румънец чака изядената при пиянски бас вилица да напусне тялото му по естествен начин. виж още »

Пости по канадски – кафе и бира до откат

Ексцентричен канадец пости на кафе, вода и бира и се радва на широка популярност. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта