Регистрация

Сладки мечти за хората, родени през септември

17 Sep 2021   /   nina123   /   Видяна: 1233
Сладки мечти за хората, родени през септември

Какви са хората, родени през септември и какви Sweet Dreams тори подхождат на техния празник?

 

Септември е месец на промените – топлото лято си отива, природата съблича зелената си одежда, за да се обагри в есенни краски, лятната почивка приключва и хората се връщат в реалността на натоварения си делник. Прелетните птици отлитат на юг, а в атмосферата остава красота и носталгия по отминалите дни. Затова и хората, родени през септември са чувствени, обаятелни, целенасочени, но и носят в настроението си доза носталгия, пише сайтът goodhousekeeping.com.

Характер на хората, родени през септември. Те са представител на един от двата зодиакални знака – дева и везни, като всеки се характеризира със своите особености. Все пак има общо между всички тях. Септемврийците имат натрапчив чар, хъс към лидерски позиции, всеотдайност към задълженията, добра памет, понякога - сребролюбство. Като партньори те са едновременно обсебващи, ревниви и уплашени да не загубят половинката. Умеят да правят комплименти и имат по някой скрит талант, който са способни да превърнат в своя професия. Лесно сменят настроенията си и от радостните летни емоции прескачат в есенна минорна чувственост. Умеят да се владеят, да се забавляват, да изискват, да бъдат пресметливи, но и да обичат истински.

Sweet Dreams септемврийска тортаСладки мечти торта за скъпернициSweet Dreams торти за хората, родени през септември. В унисон с противоположностите на чувствителността и пресметливостта на родените през септември Сладки мечти представя противоположност от две есенни празнични торти, които да отговорят на характера на септемврийските рожденици. За сантименталните натури, в чиито настроения преобладават цветовете на засъхващите листа е торта Огнена. Под модерната огледална глазура (повече за огледалната глазура вижте ТУК) си партнират мус от бял шоколад с шамфъстък и плодово кули от кайсиево желе. Ако рожденикът е повече вгледан в кариера и трупане на богатства, можете да погъделичкате материалната му същност като го зарадвате с Пари и пури. Това е познатият вкус на торта Гараш, създадена през 1885 г. в Русе, но модернизиран през погледа на Сладки мечти и с особена тематична украса. Блатовете представляват тънки орехови платки без брашно, а за слепването им отговаря шоколадов крем със сметана, наситен какаов вкус и дъх на ром или коняк. А какво е всичко това без украса от пури и банкноти? Очите на всеки, копнеещ за слава и власт, ще запразнуват при вида на този сладкиш.

Шоколад и портокал за родените през септемвриВанилова есенна тортаSweet Dreams торти за септемврийски рожденици. В следващия есенен дуел на противоречията една срещу друга застават Ваниловата феерия и Шоколадовото порто. Името не идва от познатото и възлюбено вино, а от портокалите, които деликатно се смесват със сладостта на шоколада, за да придадат заплетени загадки на небцето, комбинирайки силна сладост с лека плодова свежест и деликатна стипчивост. Какво повече – украса от физалис, ако искате съвсем да объркате сетивата. (Повече за тортите с физалис четете ТУК). Тази торта прекрасно представя характера на блуждаещия между настроенията си септемвриец, педантичен към добрия вкус и елегантната визия. А срещу нея се изправя двуетажен разкош за празнуващата компания, с бяла дреха, събрала цветовете на есента и нежна украса от ядливи фонданови цветя. Тортата е подходяща за романтиците и меланхолиците и гали езика с меки пандишпанови блатове с ванилия, слепени от нежен ванилов крем със закачливата нотка на карамелизирано кондензирано мляко. (Какво представлява дулсе де лече – вижте ТУК).

Ако вече сте избрали торта за своя рожден ден или празника на ваш близък, можете да се свържете със Сладки мечти на тел: 0888 36 11 84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams. Сладки мечти напомня също, че не е задължително да има специален повод, за да се насладите на апетитните ръчно приготвени сладкиши с висококачествени продукти, уникален вкус и пленителна визия. Всеки ден е празник, ако съумеем да си го направим такъв!

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Sweet Dreams сладкиши за родените през ноември

Ноемврийските скорпиони обичат да показват постиженията си, а ноемврийските стрелци залагат на любовта и страстта.   виж още »

Сладки мечти за хората, родени през октомври

Общото между октомврийските рожденици е умението да обичат и да бъдат верни; съвършената комуникативност и изтънчената искреност. Тортата за техния пр виж още »

Sweet Dreams Червено кадифе – нежността на страстните сладкиши

Как е измислена торта Червено кадифе и защо сладкишите Червено кадифе са модерен и желан празничен десерт?   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта