Регистрация

Sweet Dreams сладкиши за родените през ноември

01 Nov 2021   /   nina123   /   Видяна: 1527
Sweet Dreams сладкиши за родените през ноември

Ноемврийските скорпиони обичат да показват постиженията си, а ноемврийските стрелци залагат на любовта и страстта.

 

Първият месец със зимно часово време вече е факт. Стъмва се рано, денят е студен дори и да се огрява от слънчева усмивка. Природата ясно заявява, че зимата скоро ще настъпи, а дългите дни с приятели на открито се заменят от семейния уют и свободните часове, прекарани вкъщи с любимите хора.  Ноември е месецът, в който са родени скорпионите и стрелците. Какво е типично за тях, на какви сладкиши биха се зарадвали истински и какви торти подхождат на темперамента им, оставяме сладкарска работилница Sweet Dreams да разкаже.

Девизът на скорпионите е „Постигам на всяка цена“. Те са хора, които не гледат как се минава по пътя към целта, а просто се фокусират в нейния финал. Затова са склонни едновременно да се защитават и нападат. Да се молят, да заповядват, да влизат в ролята на покровител или жертва. Стига накрая да стане тяхното. А когато се случи – с усмивка навирват нос и започват да се хвалят с постиженията си. В този момент вече умеят да прощават на враговете си и да благодарят на приятелите и помощниците си.

Торта за лекари и медици от Сладки мечтиSweet dreams розова торта за стилна дамаПодходящи сладкиши за ноемврийски скорпиони. Това са десертите, които посочват постиженията на скорпиона. Ако ще избирате празнична торта или сладка изненада за представител на зодията, най-добре се спрете на красиво оформен стилен сладкиш, който недвусмислено показва постигнатото в професията или личния живот. А под хубавата обвивка можете да комбинирате всичко – пухкави блатове с шоколадов, ядков или ванилов акцент, кремове на сметанова основа, плътни пълнежи с крем сирене и маскарпоне, плодови нюанси, карамелена натрапчивост или какаова феерия. За родените през ноември скорпиони е важна визията, а sweet Dreams може да обгърне всеки свой бутиков сладкиш в правилната украса, която да погъделичка скорпионското его. Можете да поръчате и тематични мъфини, ако искате да отчетете важно постижение или нов покорен връх. Ето например как да похвалите скорпион за спортна победа.

Сладки мечти мъфини за футболисти

Стрелците се ръководят от любовта. Те са спонтанни, емоционални, страстни, ревниви и малко сръдливи. Когато харесат половинка, я преследват докрай. Не приемат откази, а целите им основно са насочени към покоряването на сърцето, ума и тялото на харесвания човек. Обичат романтиката, ценят честността и се славят като едни от най-добрите любовници сред зодиакалните представители.

Класическо червено кадифе от Сладки мечтиСладки мечти торта с малини за любовнициЗа тях Сладки мечти може да направи класическа торта Червено кадифе или нежни мъфини Червено кадифе – един от най-романтичните и интимни сладкиши. По-претенциозните представители на стрелците, родени през ноември, няма да останат безразлични пред прекрасната торта с карамелов и шоколадов мус, вишнево сладко и модерна огледална глазура. В червено разбира се – цветът на еротиката и любовта. А ако искате да ги изглезите лично или пък сте стрелец, който желае да почерпи за специалния си повод, можете да се спрете на индивидуално опакованите попсове с крем маскарпоне, ефирни блатове и шоколадова обвивка в червено. Или пък на ръчно направените сладки макарони на Sweet Dreams – френска класика, пленяваща с вкус и романтика.

Sweet Dreams сладкиши с романтика

 

Ако вече сте избрали тематичен сладкиш за своя празник, рождения ден или важното събитие от живота на близък, обичан и уважаван човек, можете да поръчате бленувания сладкиш на тел 088 836 1184 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams. Можете също да се консултирате с майсторите на десерти кой би бил най-подходящият избор за предстоящото парти. Ще получите стотици предложения за визия и вкус, за да сте сигурни, че сте подсладили специалния ден и хората до себе си с идеалното парче или хапка.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Сладки мечти за хората, родени през октомври

Общото между октомврийските рожденици е умението да обичат и да бъдат верни; съвършената комуникативност и изтънчената искреност. Тортата за техния пр виж още »

Сладки мечти за хората, родени през септември

Какви са хората, родени през септември и какви Sweet Dreams тори подхождат на техния празник?   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта