Регистрация

Поведението на трапезата разкрива сексуалната активност на мъжа

17 May 2018   /   nina123   /   Видяна: 1579
Поведението на трапезата разкрива сексуалната активност на мъжа

Мъжете, чието хранене е съвкупност от небрежност и галантност, са най-добрите сексуални партньори.

 

Едно от челните места по значиност за доброто представяне на мъжете в леглото е наличието на високи нива на тестостерон в организма. Трупането на опит, четенето на теория и отдаването на различни практики с цел задобряване остават на заден план, ако мъжкият хормон не бушува в тялото на Амур. А как да разберем дали избраникът, с който ще седнем на трапеза, си заслужава отдаване и след вечеря. Според британски изследователи има как – като гледаме малките сигнали на тялото. Защото студеното четене ще ни покаже най-сигурно дали мачото пращи от тестостерон или батерийте се нуждаят от отчаяно зареждане. Ето над какво дамите могат да фокусират вниманието си, за да преценят дали си заслужава да прекарат нощта с този избраник или ще им е доста по-интересно да си легнат сами с книга в ръка.

 

Сексуалният експерт гледа в очите и чат-пат деколтето. Ако мъжът, който сте фиксирали се фокусира предимно в чинията си, значи той се интересува от храна. Не просто е гладен – нивото на хормоните в тялото му е в равновесие и в него не бушува неспокойното чувство, че трябва да се свърши още нещо, освен да се яде. Ако обаче честичко спира вкусното си прихапване, за да ви погледне в очите докато сдъвква или неглежирано се фокусира в деколтето ви, то това доказва, че има нужда от секс и е готов да се отдаде стойностно на авантюрата. Това са жестове на подсъзнанието, затова не се сърдете, че има дързостта да търси с очи гърдите ви. По-добре се замислете дали няма да изпуснете шанса на живота си, ако просто си тръгнете. При изследване нивото на тестостерон при мъжете, гледащи в очите и гърдите на събеседничките си по време на хранене е средно с 15% по-високо от нормалното.

 

Мъжът, който си заслужава в леглото, е галантен, но и разсеян. Най-вероятно ще е добре облечен и изрядно поддържан. Умее да запали свещите, да отвори виното и да създаде идеалната за хапване атмосфера. А след това, на фона на целия лукс, уют и романтика, ще се разсее и ще започне да извършва недопустими за етикета действия – мачкане на хляба, скърцане с ножа по чинията. Особено сигурен признак за бушуващия тестостерн е разкраченото седене и честото поклащане на единия крак или барабаненето с пръст по масата. На пръв поглед изглежда некултурно, но с този човек се предполага, че няма да си говорите за култура цяла нощ.

 

Мъжете с високи нива на тестостерона говорят повече. Ето още един сигурен признак. Ако човекът по природа е притеснителен, то трудно се отпуска, затова предайте щафетата с делничен въпрос, който може да бъде разискан с една дума, но и с няколко тома книга. След това наблюдавайте дали избраникът е словоохотлив. Направете теста поне два пъти, за да сте сигурни в изводите. Знайте също, че алкохолът развръзва езика, затова тествайте първо речевите настроения, а след това съдържанието на бутилките. Второто може да провали изводите от личните ви наблюдения.

 

Ако мъжът, с който вечерятер неминуемо иска да спи с вас, ще забележите веднага. За разлика от предходните три случая, тук става въпрос за преднамереност. Галантността ще се запази, но разсеяността ще отсъства. Гледането в очите ще го има, но деколтето ще бъде табу за него. Разговорите ще се въртят така, че думата да остава в дамата. Обгрижването ще е на ниво. Тези мъже често доливат на жените, но рядко сипват на себе си. Пазят се с идеята, че когато дойде мигът да се докажат в леглото, трябва да са в пълна кондиция да разкрият същността си на любовници. Към храната посягат рядко, защото никой не обича да го прави с препълнен корем. А дали в такъв момент ще се пазите или ще се предадете ухотливо, това си е ваше решение. Просто знайте, че сте желана и намеренията към вас са сигурни.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кулинарен тест: За една нощ или за цял живот е партньорът ви?

Проверете чрез храна дали половинката ви има потенциал да бъде вечно с вас или планира да ви зареже, когато си омръзнете. виж още »

За цвета на храната и сексуалната нагласа

Ако партньорът посегне към патладжани и цвекло – изживяването ще е вълнуващо, ако се нахвърли на червено месо – очаквайте животинска първи виж още »

Любимата храна издава сексуалния звяр

Сексът с любителите на сладкиши е зашеметяващ, а тези, които си хапват пилешки гърди са традиционалисти в леглото. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта