Регистрация

Кулинарен тест: За една нощ или за цял живот е партньорът ви?

07 May 2014   /   nina123   /   Видяна: 2760
Кулинарен тест:  За една нощ или за цял живот е партньорът ви?

Проверете чрез храна дали половинката ви има потенциал да бъде вечно с вас или планира да ви зареже, когато си омръзнете.

Ако характера на даден човек съдържа в себе си периодичната нужда от промяна или досадното за мнозина непостоянство, то твърде вероятно е тази личност да проявява качествата си и в личния живот и отношенията с партньора. Просто има такива хора – с флиртаджийски дух, неспособни да се отдадат на сериозна връзка и дори ненамиращи смисъл да се обвържат за дълго. Ясно е, че ако излизате с гореописаната личност, независимо дали е мъж или жена, не ви остават много срещи, а и на финала можете да се почувствате излъгани или изоставени. Има как да проверите чрез хранителните навици дали човекът до вас е надарен с постоянство и способен да се обвърже за цял живот или пък е с кръшкарски дух и вечно в търсене на нови изживявания с нови хора. Просто вижте дали дадените твърдения са верни или не за половинката ви.

1. Старае се да се храни всеки ден по едно и също време.

а) да

б) не

2. Храни се повече от три пъти на ден.

а) да

б) не

3. Когато сте на заведение бързо избира какво да си поръча от менюто.

а) да

б) не

4. Когато го/я попитате какво иска за ядене, винаги има готов отговор.

а) да

б)не

5. Може да изброи 10 любими храни и напитки, без да се замисля много.

а) да

б) не

6. На празничната трапеза всяка година по едно и също време се слагат сходни храни.

а) да

б) не

7. Има няколко рецепти, които си готви от дете, но продължава да обича и да си прави даденото ястие от време на време.

а) да

б) не

8. Никога не би сложил/а в устата си пържени скакалци, панирани хлебарки, камилско или плъхско месо.

а) да

б) не

9. Посяга към алкохол само в определени дни от седмицата.

а) да

б) не

10. Обича да готви за вас и го прави при всеки удобен случай.

а) да

б) не

Повече А: До себе си имате стабилен човек, който умее да поема отговорности, постоянен е и не променя настроенията и решенията си. Ако ви заяви, че иска връзка с вас – повярвайте му – така е. Нормално е в началото на срещите ви да се държи леко дистанцирано, но това е защото иска да ви опознае, преди да се обвърже с вас завинаги. Изневерите и лъжите не са в репертоара на тази личност, така че бъдете спокойни за честта си.

Повече Б: Пред вас е влюбен в живота и всичко, което света предлага човек. Непостоянен в решенията си, той ги сменя според настроението си. Трудно е да се поддържа здрава връзка с тази особа, защото вечно е в движение и търсене на нещо ново. Това важи и за половинката. Хора от този тип рязко се влюбват, а дори и да е така, не даряват партньора си с вярност и искреност. Още на първото парти, на което са без гадже, рискуват да „забършат“ нещо само в името на добре прекараната вечер. Не го приемайте лично – този човек не иска да ви обиди или засегне егото ви – просто това е начинът му на живот.

Равен брой А и Б: Това явление е характерно за хората с неизживяно детство. Човекът до вас иска да е всеотдаен, честен и прям, но още не се е научил да го прави. Не умее да вникне в пълната сериозност на фактите и събитията. Дори и да иска да има здрава връзка с вас, не е сигурно, че ще успее да я опази от собствените си спонтанни действия. Ако сте решили да продължите взаимоотношенията си с тази персона, накарайте я да порасне, като мотивирате начина на мислене чрез книги, разговори, статии и съвместни преживявания.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Поведението на трапезата разкрива сексуалната активност на мъжа

Мъжете, чието хранене е съвкупност от небрежност и галантност, са най-добрите сексуални партньори.   виж още »

Кулинарен тест: Пресметни колко пъти на седмица готви човек и на каква възраст е

Превърнете се в душа на купона и смайте приятели и потенциално гадже, като изчислите колко често прави храна у дома си и на колко е години. виж още »

Кулинарен тест: Закуската разкрива каква доза позитивизъм има в теб

Първото за деня ядене определя нивото на щастие, което излъчваме през деня. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта