Регистрация

Любимата храна издава сексуалния звяр

25 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 9945
Любимата храна издава сексуалния звяр

Сексът с любителите на сладкиши е зашеметяващ, а тези, които си хапват пилешки гърди са традиционалисти в леглото.

Любимите ястия и начинът на хранене говорят много за човешката натура, а както разбираме от проучването на екип от психолози и за креватните подвизи. Афинитетът към различни храни се оказва и доста точно огледало на предпочитанията към различни сексуални отношения.

Ценителите на скъпите алкохолни питиета, пури, качествения чай и кафе и добрия шоколад са изискани джентълмени не само в обществото, но и в интимните си отношения. Те не обичат да им се казва какво да правят, но и нямат навика да се представят непълноценно във всяка работа, с която се захванат. Затова, ако имате сексуални отношения с такава личност, не й давайте съвети какво да направи, за да ви задоволи, а се насладете на уменията, които неминуемо са натрупани с много опит, литература и слушане на споделени преживявания. Дори и да ви се сторят груби и себични в началото, не се притесявайте, че този човек може да постави нуждите ви на заден план. Просто психически е така устроен, че от вас се иска да му дадете поле да се изяви, без да го прекъсвате. А представлението ще бъде наистина качествено.

Ако си падате по грубия животински секс, трудно можете да го намерите от вегетарианци. Макар да твърдят, че са близо до природата, една голяма част от тях в леглото са кръстоска между традиционалисти и пасивници. При тях често липсва егоцентризъм, склонни са да поставят нуждите на партньора пред своите собствени, но рядко се посвещават на развиването на сексуалните техники, които ще ги поставят в групата на добрите любовници.

Обратно – тези кото харесват тежки меса и твърд алкохол са с високо ниво на потентност. Това са хора, които определено обичат да правят секс и не биха изпуснали възможността за всякакви полови забавления. Има шанс дори да ви зададт въпроса директно. Те няма да пестят сили по време на акта, а действията им ще са тотално първосигнални – ще направят всичко, което им се прави. В менюто на първичните партньори често се среща комбинацията от бира с пържени картофки и кюфтета. Салата с ракия и свинска пържола, узо или мастика с таратор, джолан с червено вино. Те не са алкохолици, но за тях всяка храна върви с дойстойното за нея питие.

Хората, които въпреки обилното си наяждане, имат навика да потърсят и десерт са доминанти. Не се изненадвайте, ако по време на секс отнесете някой шамар, обидна дума или се опитат да ви завържат, просто за да съзерцават как тялото ви ще реагира на мисълта, че не може да се защити. И най-важното – не очаквайте всичко да свърши с първия оргазъм – тези хора могат да си играят с вас с часове, докато на лицето ви се изпише пълно задоволство и сладка умора от прекараното време заедно.

Тези, които се хранят с фаст фууд или ако случайно се съгласят да си направят домашно ястие (което се случва доста рядко) то най-обикновено е пилешки гърди или печени картофи с месо, са скучни и понякога пасивни. Сексът с тях не обещава да ви донесе непозната емоция. Те няма да се раздат в името на собственото си удоволствие, така че не очаквайте да го направят и за вас.

Психолозите разделят любителите на плодовете на мъже и жени, тъй като при двата пола хората, които си хапват сладките дарове на природата действат по различен начин по време на секс. „Плодовите“ жени са властни, често фетишистки, които умеят да се насладят на качествения акт, разполагат с богат набор от техники, но го влагат в действие, само ако партньорът докаже, че заслужава да бъде „изстрелян в космоса“. Тези дами са доста шумни и могат да ръководят действията на половинката само чрез стенанията си.

Мъжете, които си хапват плодове, го правят по детински. Могат да ви гледат с пълен с любов и почитание поглед и лека усмивка, докато са се отдали на сравнително монотонен секс. Не очаквайте от тях викове и вопли. Или по-скоро може да ги получите, ако по време на акта любимият отбор от телевизора вкара гол. Не си мислете, че проблемът е във вас или нещата, които правите не им харесват. Напротив – просто не им личи и не умеят да го покажат.

Екипът, направил проучването се застрахова, като обяснява, че доказаните резултати не са константа за всеки човек. Храната е една малка част от факторите, които формират и участват в разгадаването на сексуалността, така че тя може да е само отправна точка. Най-сигурния вариант да разберете дали изводите са в действие за даден човек, е да опитате, съветват те.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Поведението на трапезата разкрива сексуалната активност на мъжа

Мъжете, чието хранене е съвкупност от небрежност и галантност, са най-добрите сексуални партньори.   виж още »

Любопитни факти за секса и кулинарията

Мъжете използват кулинарните си умения като предтекст за свалка, а дамите пък са склонни да възнаградят добрия любовник с обилна гощавка. виж още »

Секс лекува хранителните разстройства

Телесните близости, свързани с отделянето на хормона окситоцин указват благотворно влияние върху хранителния режим. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта