Регистрация

Мелания Тръмп се поддържа с баланс в храненето

15 Oct 2018   /   nina123   /   Видяна: 1320
Мелания Тръмп се поддържа с баланс в храненето

Американската Първа дама се храни строго, но понякога с мярка нарушава поставените условия.

 

Първата дама на САЩ се радва на завидна фигура, която мнозина жени не могат да постигнат в условията на нейното натоварено ежедневие. Оказва се, че красотата си има цена и иска жертви, но пък не е невъзможна за поддържане, стига в нейно име да се впрегне воля и постоянство. Сайтът dir.bg компилира някои от най-ценните хранителни съвети на Мелания Тръмп, споделяни лично от нея в социалните мрежи и периодичните издания повече от десетилетие. Ето как президентшата успява да е ослепителна:

 

Закуската винаги трябва да е богата на витамини. Г-жа Тръмп не се съобразява с принципите на разделното хранене, когато става въпрос за комбинации между плодове или между плодове и млечни продукти за закуска. Въпросът е да се приеме малко по обем количество храна, изключително богато на полезни вещества. Затова Първата дама набляга на смутита, като или комбинира по 3-4 растителни продукта в тях или по един плод с някакво мляко, пък било то и алтернативно.

 

Преди обяд се хапват овесени ядки. Те са неизменна част от диетата на здравия човек, смята Мелания, затова почти всеки ден ги включва в менюто си. Засищат особено добре и дават енергия. Освен това са богати на микроелементи и спомагат за поддържането на естествена красота.

 

Осем плодови хранения държат стомаха пълен. Това е навик още периода, в който Първата дама е била модел. Тя споделя, че осем плода за деня, хапвани с промеждутък от 40-тина минути, спират усещането за глад, а ползите за красотата от тях са безброй. Затова плодовото хранене е най-лесната диета. Но хората не бива да остават само на плодове дълго време.

 

Лека вечеря с полезни продукти. Мелания Тръмп е противник на вечерята, както и повечето хора, държащи на фигурата си и здравословния начин на живот. Затова Първата дама си позволява понякога само леко хапване, богато на фибри и полезни мазнини. Това е предимно печена риба с листни зеленчуци и студено пресована мазнина. Другият вариант за вечеря е просто салата без особени добавки.

 

Режимът на постоянна тежка диета е непосилен, твърди Мелания Тръмп и признава, че обожава сладкиши. Затова 2-3 пъти в седмицата прегрешава с парченце шоколад или малко количество от най-изкусителния за нея десерт – сладолед. В рамките на месеца може да си позволи и парче пица или хляб с добавки, но продуктите в ястието са винаги екологично чисти. А след подобно прегрешение идва ден на по-строго лишение за компенсация.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Джей Ло предизвиква почитателите си с кето диета

Американската дива предизвиква феновете си да спрат въглехидратите за 10 дни.   виж още »

Ирина Шейк се поддържа с кокосово масло и листни зеленчуци

Терапии с лед, редовен прием на рибено масло, обтривки с кокосово масло след душ и често хапване на листни зеленчуци, манго и кефир са в основата на и виж още »

Безценни хранителни съвети от лекаря на английската кралица

Човек трябва да се лиши от пикантни храни, гъби и ядки за сметка на кисело мляко и постни супи, съветва един от най-добрите индийски лечители в света. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта