Регистрация

Ирина Шейк се поддържа с кокосово масло и листни зеленчуци

05 Oct 2017   /   nina123   /   Видяна: 1730
Ирина Шейк се поддържа с кокосово масло и листни зеленчуци

Терапии с лед, редовен прием на рибено масло, обтривки с кокосово масло след душ и често хапване на листни зеленчуци, манго и кефир са в основата на идеалната външност на руския модел.

Вече прехвърлила 30-те, майка на едно дете и все така сияйна, лъчезарна, красива и секси – това е руският топмодел Ирина Шейк, която трудно се скрива от обективите, където и да отиде, но винаги изглежда съвършено. Пресилено е да се твърди, че красотата иска жертви, но е ясно, че подчертаването на хубостта се нуждае от ежедневни и упорити грижи. Именно някои от тях разкрива смуглата красавица в интервю пред списание W, където научаваме как се поддържа една истински прекарасна жена, прескочила първата младост, но удовлетворено живееща в разцвета си. Ето и някой от тайните трикове на Ирина Шейк с хранителни продукти.

1. Ежедневен прием на рибено масло. Половинката на Брадли Купър си е изградила навика да се храни с висококачествени и чисти морски деликатеси, а когато те не влизат в дневното й меню, ги заменя с рибено масло. То съдържа редица важни за кожата, костната система и косата мастни киселини, които трудно биха попаднали в тялото чрез друга храна. Затова в меню или чрез медикаменти, мастните киселини са част от диетата на топмодела.

2. Шейк от Биопродукти на гладно. Той е грижата за добре изглеждащата фигура на Ирина. Независимо дали на закуска, като заместител на основно хранене или в допълнение към дневния прием на храна, чашата здравословна напитка е задължителна. Ако предстои тренировка или напрегнат работен ден, моделът смесва изцедения сок от органични продукти с протеиновия си шейк. Важно е, когато приема витамини и минерали от дарове на природата, те да са екологично чисти, за да не замърсяват здравословността на начинанието.

3. Листни зеленчуци като гарнитура към всяко основно. Известно е, че богатото количество фибри и неутралният характер на листните зеленчуци спомагат за лесното, бързо и пълноценно разграждане и усвояване на всяка храна. Затова е добре те да бъдат спътник на всяко ястие на трапезата. Красавицата признава, че този навик е заложен от майка й още в ранна детска възраст, а днес е благодарна за полезния родителски съвет.

4. Сушено манго или кефир при нерегламентирана поява на глад. Обикновено тялото свиква да се храни в определени часове, но екипите на снимачната площадка или в студиото не винаги се съобразяват с това. Още повече и хормоните в женското тяло понякога приканят да се хапва по-често, отколкото ни се иска. Затова Ирина Шейк винаги разполага с няколко парчета сушено манго, богато на витамини и минерали или пък успява да си намери кофичка кефир, с която да залъже глада. Полезно, засищащо и ненатоварващо решение за извънредно хапване.

5. Кокосово масло след душ за красива кожа. Ясно е, че за да подсилим красотата си, не може просто да ядем. Нужно е да впрегнем хранителните продукти и в процедури за хубавеене. Ирина Шейк споделя, че след душ, още на мокра кожа, обтрива тялото си с кокосово масло, а след това изчаква няколко минути и се подсушава с хавлия. Порите взимат за себе си точно колкото им е нужно, а кожата става здрава, гладка и хидратирана, още след 3-тия сеанс. Удещането за свежест също е незаменимо.

6. Масаж с лед на лицето и шията всяка сутрин. Едно време малките момичета бяха възпитавани с разказа за красивата кожа на куклата Барби, която се постига с шоково охлаждане на лицето и шията веднага след ставане от сън. Според легендата Барбара се изправя от леглото, отива в бянята, пуска ледено студена вода и брои 15 плисъка с двойна шепа върху лицето и шията. Така кожата става здрава, еластична и освежена. Ирина Шейк прави нещо подобно – всяка сутрин след сън тя масажира с кубче лед в продължение на няколко минути кожата от челото при края на косата до раменете си, като движи по зони отгоре надолу – чело, скули, нос (с внимание към синусите), околоустие, брада, шия, рамене, деколте.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Сиртуин диетата на Адел

Диета с растителни протеини контролира апетита и топи килограмите.   виж още »

Мелания Тръмп се поддържа с баланс в храненето

Американската Първа дама се храни строго, но понякога с мярка нарушава поставените условия.   виж още »

Кейт Мос сияе от ледена вода, краставици и фрешове

Британската модна икона Кейт Мос поддържа фигура с плодови сокове и се грижи за лицето си с ледени бани. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта