Регистрация

Кръчма на колела вдига наздравици навред из България

09 Oct 2013   /   nina123   /   Видяна: 2492
Кръчма на колела вдига наздравици навред из България

Добро настроение, литри алкохол, газов котлон и барбекю обикалят страната в открито ремарке.

Мъжете са особено креативни в измислянето на начини за празнуване в онзи деликатен момент от живота си, когато на бял свят се появява първата им рожба и сякаш момчето се превръща в мъж. Днес ние от kulinarno.bg ще ви разкажем историята на горд баща от Варна, който планира да почерпи всичките си познати, техните познати и познатите на техните познати, като им дойде на крак, или по-точно на четири колела, в градовете, където живеят.

В началото на октомври плажният барман съобщил на колега и свой добър приятел, че се е сдобил с първородна рожба. Планирайки как да почерпи всички свои познати и хора, готови да споделят щастието му, бащата бил посъветван да пътува из България и да се среща на живо с хората, които държат на него или се радват за неговото щастие. Ден по късно идеята била избистрена – да се направи кръчма на колела и с нея двамата морски колеги да тръгнат из страната, като спират за почерпка във всеки град, където бащата има приятели.

За целта мъжете окачили ремарке тип платформа за караваната си, а на него закрепили маса, столове и чадърчета. Очевидци на първата спирка от нестандартния алкохолен трип – Казанлък – обясняват, че возилото е снабдено с барбекю, на което таткото с особено постоянство пече наденици, кренвирши и пържоли. Освен това с тях пътува и газов котлон с тиган, в който се пържат картофки.

На пръв поглед предмет, който изглежда излишен за кръчмата на колела, е старата пръскачка за лозе, но... оказва се тя е пълна с червено вино, което се налива по атрактивен начин. „Сега не му е времето да се пръскат лозя, а да се наслаждаваме на произведеното от тях“, обяснява бащата пред медии, и весело налива за себе си и околните от бакхусовата напитка домашно производство.

Когато партито в Града на розите приключи (но според ексцентричните му организатори не се знае кой ден ще е), зареденото с алкохол и храна возило ще се отправи към друг български град за да напълни още стомаси и гърла, които да приветстват появата на бял свят на малкото варненче. 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вечеря на Варненския плаж претендира за рекорд на Гинес

Най-дългата вечеря събира местни и туристи за похапване на свещи на Аспаруховия плаж. виж още »

Заведение продава коктейли с човешки палец от крак

След като пиян клиент глътнал погрешка човешкия пръст, собственика на питиепродавницата търси донор на нов палец. виж още »

10 евро, за да пиете диктаторска кръв

Хитлер, Мусолини и Че надничат от бутилката с вино. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта