Регистрация

Кайсиевите ядки са най-силното лекарство срещу рака

27 Aug 2013   /   nina123   /   Видяна: 18227
Кайсиевите ядки са най-силното лекарство срещу рака

Раково болни са излекувани с вълшебството на витамин В17.

Въпреки напредването на медицината и постиженията, доказващи нейното развитие и усъвършенстване, мнозина вече са склонни да се върнат към старите разбирания, че природата е създала човека като едно частно от нейната цялост и в самите й блага индивидът може да намери лек за всяка своя болежка. Там където „бялата мафия“ е безсилна да победи коварството на болестта, се оказва, че Майката Земя ражда илач. Такъв е и случаят с една от най-смъртоносните болести в света днес – ракът. В голяма част диагнозата злокачествен тумор е еквивалент на смърт; болестта трябва да се локализира в ранен етап от развитието, за да има шанс заболелият да премине през успешно лечение.

Има случаи когато човешкият дух и надежда са толкова силни, че хора с тежка фаза на раково заболяване са били спасявани. За такъв бум от излекували се говори  американският писател Едуард Грифин в книгата си „Свят без рак“, предизвикала фурор сред обществото заради твърдението, че лекарството против коварната болест съществува и се нарича витамин В17, познат още като амигдалин или лаетрил. Авторът твърди, че той не се продава в аптеките, защото мнозина ще спрат да печелят от нещастието на хората. Именно когато витаминът е бил използван по предназначение – за лекуването на злокачествени тумори, тогава е периодът на най-много изцерени страдащи. Учени категорично са обявили още преди 35 години, че всеки, който приема ежедневно В17, никога няма да се разболее от рак.

Дали конспиративен план, както твърди Грифин, или друга е причината този цяр да не може да се купи от аптеките, няма да коментираме, но едно е сигурно – че можете да си го набавите и чрез храните и то в дози, които ще ви защитят от коварната болест. В най-голямо количество вълшебната съставка се съдържа в кайсиевите ядки. Преди да бъдат забранени в САЩ за продажба поради факта, че съдържат цианиди, нивото на заболелите американци е драстично по-ниско, а на излекувалите се – по-високо. За сметка на това пък световната практика не познава случай на цианидно отравяне от кайсиеви ядки.

Освен под костилката на кайсията, витамин В17 се съдържа и в големи дози в бадемите, бобовите и зърнените култури и плодове като грозде, вишни, праскови сливи. Няма да сбъркате, ако си хапвате ябълките директно със семките. Също е добре в менюто на хората, и особено на попадащите в рискови групи - с наследствени злокачествени образувания или вредни навици като тютюнопушене и консумация на алкохол, да се вписват храни като леща, просо, ленено семе. Разбира се няма гаранция, че на 100% диетата ще избави тялото от коварната болест, но е сигурно, че може да забави или спре развитието й.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Полезни и освежаващи летни напитки от кайсии

Летни коктейли от пресни кайсии с добавки за сладост, свежест и добро настроение.   виж още »

Варени яйца борят рак на гърдата

Най-популярната диетична закуска с яйца намалява шанса от рак на гърдата с ¼. виж още »

Топлите храни и напитки причиняват рак

Горещият чай и врялото кафе са убийци. виж още »

КОМЕНТАРИ

anonymous26-09-2019
see more TDS-bestseller- http://bit.ly/2lnKsep#P4zyUFZP65 VDS-bestseller- http://bit.ly/2n1dMaJ#V8F858KV6Z ____________________________________ 18+/ http://new-gambling.tk http://new-dating-app.tk http://new-binary-crypto-trayding.tk

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта