Регистрация

Една история за пиците и Оскарите

05 Mar 2014   /   nina123   /   Видяна: 2894
Една история за пиците и Оскарите

Разносвач на пица видя идола си – Джулия Робъртс и получи 1000 долара бакшиш.

Пет в едно получи разносвачът на пици Едгар Мартиросян, който преживя най-приятната си изненада, взе тлъст бакшиш, направи уникално добра реклама на фирмата, в която работи, срещна се на живо с любимата си филмова звезда и бе награден с повишение на работното място. Ето как стана това:

Докато е на смяна като разносвач на пици към веригата Big mama’s and papa’s pizzeria Едгар получава поръчка да откара три семейни пици на адрес Долби тиътър. Служителят веднага съобразява, че именно там по това време се връчват престижните филмови награди Оскар, но предполага, че италианския тестен специалитет е поръчан за екипите зад сцената, тъй като е на ясно, че звездите пазят строги диети, в които е недупостима консумацията на висококалоричното ястие.

Оказва се обаче, че пицата е поръчана за Харисън форд, Мерил Стрийп, Джулия Робъртс, Брад Пит, Кевин Спейси и още техни колеги. Разносвачът изпада в шокова еуфория, след като поднася лично храната на знаменитостите. Пред медии признава, че в родината си – Русия винаги е мечтаел да види на живо Джулия Робъртс, която според неговите представи е съвършената жена.

Водещата на церемонията по връчването на Оскарите – Елън Дедженеърс събира от звездите и себе си бакшиш за разносвача, който получава на ръка 1000 долара. Но приятните изненади не свършват до тук. Новината за нетипичната за филмови знаменитости поръчка се разчува и само след два дни всички заведения от веригата Big mama’s and papa’s pizzeria са препълнени. Рекламата е страхотна. За удвояването и утрояването на клиентелата Едгар е повишен. 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Забравихме какво е истинската пица

Храната, която днес хората наричат пица, е с алтернативни блатове, добавка от твърде много продукти, сметанов сос и съществува дори в сладък вариант. виж още »

БГ водка сред официалните питиета на Оскарите

Шедьовърът на Винпром Търговище - Precious Vodka с бутилка във формата на диамант с вграден скъпоценен камък, сгря страстите на Червения килим.   виж още »

Папа Добле – дайкирито на Хемингуей

Любимият бар на Ърнест Хемингуей до плажа в Хавана и днес радва с най-стойностното дайкири. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта