Регистрация

БГ водка сред официалните питиета на Оскарите

15 Mar 2018   /   nina123   /   Видяна: 3585
БГ водка сред официалните питиета на Оскарите

Шедьовърът на Винпром Търговище - Precious Vodka с бутилка във формата на диамант с вграден скъпоценен камък, сгря страстите на Червения килим.

 

Звездите не пият какво да е, особено на тържества като юбилейното 90-о връчване на най-значимите годишни филмови награди – Оскарите. Месеци преди събитието екип от експерти дегустира и подбира най-качествените питиета, с които филмовите дейци да споделят щастието или мъката си след обявяването на печелившите имена. В листа на тазгодишната церемония се намести един български диамат, съзаден с бялсък и лукс и носещ изтънчен вкус.

 

Водката Precious Vodka несъмнено е шедьовър на родното алкохолно производство. Макар България да не се слави с добро име на пазара именно за водка, тази луксозна линия на ЛВК-Винпром Търговище измести доста руски и финландски творения, за да се настани в кетъринга с твърд алкохол на Оскарите. Ето и как „диамантеното“ питие постигна успеха си.

 

Precious Vodka е висококачествена напитка, произведена от най-добрата специална зимна пшеница, пише dir.bg. Само най-качествените 10% от зърното се използват за направата на огнената течност. Тя е обогатена с екологично чиста подпочвена ледникова вода, има мек вкус и деликатна острота. Изчистена от аромати и без подсладители, специалната водка е подходяща както за директна консумация, така и за направата на коктейли.

 

Бутилката на Precious Vodka представлява диамант, в който е инкрустиран скупоценен камък. Бляскавата визия на водката е нейн пореден плюс, върху който произвдителят е наблегнал на гаранцията за качество. Многостенното стъклено шише пречупва светлината под определени ъгли и така във всеки момент течността в него се оцветява в различен нюанс.

 

По време на връчването на Оскарите, специално внимание бе обърнато на звездите, че Precious Vodka е произведена в България и е поредното доказтелство за вискокачествените напитки, с които балканската страна може да се представи пред света.

Ако и вие сте решили да си сипете една водка, макар и не най-висококачествената, ние от kulinarno.bg ви предлагаме да си изберете рецепта за мезенце към нея. Разгледайте нашите идеи за:

Мезета за водка

и

Руски мезерлъци за тежко гориво

ПОДОБНИ СТАТИИ

Посрещаме европейските лидери с традиционна българска кухня от БИОпродукти

Шопска салата, Снежанка, кюфтета, кисело мляко с горски плодове и козунак са сред родните ястия, които ще вкусят европейските политически първенци по виж още »

Една история за пиците и Оскарите

Разносвач на пица видя идола си – Джулия Робъртс и получи 1000 долара бакшиш. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта