Регистрация

В разгара на лятото леден бар дарява смразяващи напитки

16 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 2297
В разгара на лятото леден бар дарява смразяващи напитки

В Манхатън можете да се насладите на любимото си питие в ледена обстановка от -5 градуса.

Все по-продуктивни стават предприемачите, щом дойде въпросът как да се спасим от натрапчивите жеги през лятото. И докато в България някои от нас се наслаждават на прохладните дъжове, други обвиняват времето за провалената си лятна почивка, то в Манхатън са "оплезили езици до колене", защото там безмилостната жега мори американците и не им дава „право на обжалване“.

Като оазис в пустиня се гледа на отворилия преди седмица в центъра на града леден бар, който предлага не само богат асортимент от напитки и огромен списък с освежаващи алкохолни и безалкохолни коктейли, но и бягство от жежката реалност. Името „Бар минус 5“ всъщност показва и на колко градуса под нулата посетителите на заведението ще могат да изконсумират поръчката си, поднесена им в ледена чаша.

Атракцията не свършва до тук. Стига да имате възможност да се бръкнете по-надълбоко и естествено, да извадите солидна сума от там, ще можете да се разходите между ледените стени на заведението и да поседнете в креслата, направени от лед със специални дрехи от замразена вода. Щастливците, които вече са се насладили на този лукс обясняват, че мястото зарежда с неповторима свежест и откъсва от реалния свят. Проблемът е, че колкото и лъчи да са поели през изминалите дни и колкото и жега да се е просмукала в костите им, няма как да се застоят в царството на Ледената кралица с часове. Определят студа вътре като мек, но непосилен за голяма продължителност от време.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Български коктейл майстор на 20-о място в света

Собственикът на първия коктейл-бар на колела в България – Павел Памукчиев стана 20-и в света на финала на WORLD CLASS.   виж още »

Практични в кухнята – научи се да замразяваш

Няколко полезни съвета със замръзнали хранителни продукти. виж още »

Мелба с предложение за брак

1000 долара струва сладолед с годежен пръстен. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта