Регистрация

Български коктейл майстор на 20-о място в света

24 Oct 2018   /   nina123   /   Видяна: 2027
Български коктейл майстор на 20-о място в света

Собственикът на първия коктейл-бар на колела в България – Павел Памукчиев стана 20-и в света на финала на WORLD CLASS.

 

WORLD CLASS е състезание от наистина висока класа, в началото на което съревнование започват над 10 000 топ бармани от различни кътчета на света. В пордължение на половин годината работата им се наблюдава и оценява от комисия на WORLD CLASS, която освен професионалните техники и идеи, зорко следи поведението, харизматичността и страстта, с която майсторите приготвят коктейли. Особено важно е умението да се импровизира – с комбинациите и техниките. Успешното новаторство е ключ към върха.

 

Барманът Павел Памукчиев се включи в групата на най-добрите в света. След индивидуалните наблюдения и оценки, от всички кандидати се избират най-добрите 57 в света. А те се явяват на директно състезание. Тази година в Берлин сред първенците се нареди и роден представител – 28-годишният усмихнат и ексцентричен барман Павел Памукчев.

 

Кой е Павел Памукчиев? Това е собственикът на Travel Cocktails – бар на колела или иначе казано синя каравана, която пътува из страната, паркира на всякакви места и радва ценителите с висококачествени напитки, забъркани пред очите им. За второ лято подвижният бар носи добро настроение на хиляди българи. В средата на май 2018 г. Памукчиев надви конкуренцията от още трима бармани за първото място в WORLD CLASS България. После попадна под зоркия поглед на представители на Комисията, които го привикаха на голямото състезание.

 

Световен WORLD CLASS Барман на годината стана Орландо Марцо. Напористият майстор плени журито с чаровна усмивка, завидна сръчност, майсторска артистичност и железни нерви. А победата си безспорно утвърди като забърка и сервира Zacapa – аперитивен коктейл с ром по своя рецепта.

 

WORLD CLASS не е състезание, а изкуство, насочено към хората с табиети. Вече 9 години Организацията се стреми да показва и обучава освен професионалисти и обикновени граждани, с цел да създаде у човека усет към доброто питие. Над 400 000 специалсти от цял свят са се включили в кампаниите на WORLD CLASS, а милиони вече са се насладили на напитки с този гарант за качество.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кой коктейл в каква чаша се сервира

В какви чаши се сервират коктейли и алкохолни напитки – видове коктейлни чаши. виж още »

Българин се записа в книгата на Гинес с рекорд за най-много коктейли

Шефът на Българската асоцоация на барманите направи 2014 различни коктейла и грабна рекорд на Гинес в дисциплината. виж още »

В разгара на лятото леден бар дарява смразяващи напитки

В Манхатън можете да се насладите на любимото си питие в ледена обстановка от -5 градуса. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта