Регистрация

Съновник - какво означава да сънувам зеленчуци

16 Aug 2013   /   nina123   /   Видяна: 9060
Съновник - какво означава да сънувам зеленчуци

Лукът в съня ще донесе сълзи, краставицата - ядове, а доматите - семеен мир.

Сънищата са проекция на подсъзнанието и често могат да изкарат на съзнателно ниво признаци и събития от живота, които сме забелязали и разбрали, но не сме отчели на глас или просто не сме доусмислили. Това е основната теория на съногадаенето, която по научен начин може да обясни защо е нужно да разтълкуваме сцените, които е нарисувал мозъкът ни докато спим. И тъй като предметите в съня са също толкова много, колкото и хората по света, ние от kulinarno.bg ще обърнем внимание на такива, които са по нашата компетентност – а именно – зеленчуците.

Ако сънувате съвкупност от зеленчуци у дома ви, на пазара, в градината или просто в ръцете ви, то имате нужда от духовна храна. Прочетете книга, отидете на галерия, театър или църква; потърсете съвет за житейски проблем от по-възрастен. Ако зеленчуците са сготвени – значи се чувствате тъжни и умът ви е настроен да потърси още тъга в ежедневието.

Краставицата в съня символизира ядове. Ако белите или режете краставица – пригответе са да ви накарат да вършите неприятни за вас неща. Ако ядете зеления продълговат плод, някой ще ви напакости. Ако си хапвате пък кисели краставички – пригответе се да бъдете обект на клюки. Сеете ли краставици – избавление от коварна болест очаква вас или ваш близък.

Ако си хапвате чушки на сън или готвите с тях, ще научите неприятни истини за себе си и околните. Възможно е да изпитате разочарование и срам. Берете или садите чушки – очакват ви семейни сполуки и радости.

Доматите на сън също символизират семейното щастие. Отглеждате ли ги – имате шанс да се погрижите за благополучието на себе си и околните. Ако ги поднасяте на някого – той ще радва на плодовете на постигнатото от вас. Ако ги ядете – ще се срамувате от себе си, ако сте на трапеза с друг, който ги хапва – неговите действия ще са виновни за вашия срам. Правите ги на зимнина – грижите се за тежките дни в живота си и ще натрупате полезни резерви за бъдещето.

Лукът е лош съновен символ на негативни емоции. Червеният предвещава загуби – материални или на близък човек, белият носи сълзи и тъга, пресният – любовни дерзания, кромидът – проблеми в личния живот, а чесънът – бели, които близките са създали на вас. Ако белите лук – трябва ви подкрепа, ако го ядете – ще съжалявате за сторените грешки, отглеждате ли го – ще бъдете разочаровани, а ако го режете – ще ви се случи нещо лошо.

Марулята в съня е символ на вашата наивност. Ако до листният зеленчук се появят други хора – ще се възползват от вас или очакванията им ще надхвърлят възможностите ви. Морковите говорят за сексуални отношения с неприятен край. Внимавайте! 

 

Ето и няколко рецепти за салати с продукти от съня:

Салата с домати и мента

Шопска салата по чешки

Класическа шопска салата със сирене

Френска засищаща салата

Чилийска салата с лук и домати

Бразилска салата с маруля и маслини

Овчарска салата с люти чушки

Гръцка салата с много продукти

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Съновник: Видът сирене говори за здраве и болест

Ако сънуваш синьо сирене – не пропилявай парите си; яви ли се прясно бяло сирене в съня – на здраве и спокойствие ще се радваш. виж още »

Съновник: Бях на вечеря в съня

Колкото по-обилна е трапезата, толкова по-големи неприятности ви очакват. Затова се радвайте на скромна вечеря на сън. виж още »

Съновник: Какво означават дюлите в съня

Спорерд гадателите на сънища дюлята е плода на семейството, а всяка нейна поява по време на сън вещае важно събитие за любимите хора. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта