Регистрация

Съновник: Какво означават дюлите в съня

01 Nov 2013   /   nina123   /   Видяна: 5568
Съновник: Какво означават дюлите в съня

Спорерд гадателите на сънища дюлята е плода на семейството, а всяка нейна поява по време на сън вещае важно събитие за любимите хора.

Символиката на сънищата е всъщност реакция на мозъка в опит за предупреждение за бъдещо събитие, факторите за осъществяването на което е отчел комбинирайки случки от миналото и анализирайки ги в съвкупност на подсъзнателно ниво. Не се учудвайте, че умът може да алармира за коренно различни въпроси, от тези, които засягат пряко ежедневието и случките в него – знайте, че докато една част от мозъкът ви се концентрира върху вашите занимания, то друга улавя на пръв поглед незначителните акценти в околната среда, а именно тя е активна по време на сън. Ако тълкувате нещата буквално, нямате почти никакъв шанс да разберете какво се опитва да ви каже умът, затова е добре да потърсите значението на символите. Днес ние от kulinarno.bg ще ви обясним какво означава появята на дюля в съзнанието ви докато спите.

Дюлята е символ на семейството. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-близък на вас член от него ще засегне предстоящото събитие. Дюлевото дърво рисува целия ви род, ако се клати от ветрове и природни стихии, то фамилното разбирателство ще бъде нарушено. Ако огън го покоси, външна намеса ще скара отделни семейства и членове на „дървото“.

Берете ли дюли от него, очаквайте, че някой има нужда от вас. Може ваша кръв да е изпаднала в беда, но да се срамува да признае, затова потърсете към кого е насочен проблема и самоотвержено предложете подкрепата си. Полагайте „профилактични“ грижи за най-близките – родителите, съпруга/та, децата и внуците. Някои от тях може да има финансови затруднения или просто нужда от ласки и изслушване. Бъдете силна и отговорна личност, която умее да пази тайни.

Подаряват ли ви дюли, продукт от тях или цяло дърво, то очаквайте да получите наследство или завет. Сънят може да означава, че роднина, с когото имате общ бизнес, ще ви предложи повишение или своята собствена длъност. С каквото и да ви изненадат близките ви, ще е хубаво, така че нямате база за притеснения.

Ядете ли дюли на сън, към вас идват щастие и благоденствие. Заложете на личностните си качества, за да докажете че реално ги заслужавате. Ще се радвате на устойчиво здраве, много енергия и сила. Отново не забравяйте за близките – дори и в момент на успех, покажете им, че той се дължи на факта, че те ви подкрепят и помагат. А и, съгласете се, че наистина е така.

 

А ето и няколко предложения как да сготвите плода от съня:

Печени дюли на фурна

Пай с дюли и мед

Сладко от дюли

Рецепта с дюли и захарен сос

Печено цвекло с чесън и дюли

Пиле със сладко от дюли и картофи

Патешко с тиква, дюли и сливи

ПОДОБНИ СТАТИИ

Има ли вкусни дюли? Да. Изпечените.

С какво се овкусяват печени дюли и как се пекат дюли на фурна?   виж още »

Съновник: Бях на вечеря в съня

Колкото по-обилна е трапезата, толкова по-големи неприятности ви очакват. Затова се радвайте на скромна вечеря на сън. виж още »

Съновник – символи на месото в съня

Яви ли ви се месо на сън, внимавайте в отношенията си с хората. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта