Регистрация

Любопитни факти за секса и кулинарията

03 Oct 2014   /     /   Видяна: 3966
Любопитни факти за секса и кулинарията

Мъжете използват кулинарните си умения като предтекст за свалка, а дамите пък са склонни да възнаградят добрия любовник с обилна гощавка.

На пръв поглед връзката между еротиката и тенджерата е доста далечна, но оказва се, че светът е шарен и любовните ласки могат да бъдат тясно свързани с онази сакрална женска стая в дома – а именно – кухнята. Преди година ви споделихме някои шокиращи сексуални грешки, които могат да станат върху печката или плота (Защо не се получава в кухнята), които обаче разсмиват, а не будят състрадание. Днес ние от kulinarno.bg ще се отнесем научно към темата, като ви дадем чисто статистически данни от проведени в Русия проучвания, публикувани в lady.ru по въпроса. А вие сами решете къде точно е допирната точка между кулинарията и онова човешко възвеличано и желано табу, за което ежедневно мислим – секса.

Най-предпочитаната кухненска мебел за правене на любов е от марката ИКЕА. Около 6% от дамите са опитвали върху готварски плот от тази марка, а близо 15 на 100 признават, че биха го направили, ако имат възможност. Явно спалните на ИКЕА в световен мащаб са по-бленувани, защото е доказано, че 1 на всеки 20 бебета на Стария континент е заченато върху легло на мебелния гигант.

15% от предприетите сексуални действия в кухнята завършват безуспешно заради нетипичността на обстановката в тази стая. Затова ако сте консервативна двойка, се уверете, че този експеримент няма да спъне еротичните ви преживявания.

Близо 20% от домакините признават, че са изгаряли ядене заради поява на възможност за внезапен секс или свалка по интернет докато готвят. 35% обясняват, че причина за почернялата горчива манджа е била еротична сцена по телевизора, в която са се загледали.

Половината от мъжете, които решават да сготвят романтична вечеря за партньорката си или за потенциална такава признават, че се надяват чрез добре направената храна да успеят да предразположат гостенката си към желание за бурна нощ.

40% от жените споделят, че след сутрешен секс през уикенда са склонни да посветят повече време, продукти, умения и нерви, за да сготвят нещо наистина вкусно и да нахранят „виновника“ за появата на щастливата им усмивка. Ако обаче любовника не се е справил добре, изглежда няма да получи поощрителна закуска.

А ето и блиц информация за храната и любовта:

Едно на всеки двеста русначета със сигурност е заченато в кухнята.

22% от жените са се решавали да си легнат с ухажьор, защото са впечатлени от готварските му способности.

85% от хората смятат комбинацията от шоколад, ягоди и сметана за силно еротична.

Алкохолът е виновен за неправилен избор на сексуален партньор при 89% от пълнолетните руснаци.

Вечерята в скъп и луксозен ресторант може да накара 10% от дамите да си легнат с мъж, който дори не харесват.

15% от мъжете са готови да ядат храна, която ненавиждат, само за да не обидят готвачката, с която смятат да правят любов.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Любимата пица издава сексуалния характер

Предпочитанията за пица са свързани с харесваните секс игрички. Вижте кои са основните типове сексуален характер според най-традисионните видове пица. виж още »

Секс в кухнята – защо не се получава

Петънцата от храна разсейват домакинята, а сензорните котлони могат да причинят сериозни изгаряния на разпалените любовници. виж още »

Любимата храна издава сексуалния звяр

Сексът с любителите на сладкиши е зашеметяващ, а тези, които си хапват пилешки гърди са традиционалисти в леглото. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта