Регистрация

Секс в кухнята – защо не се получава

26 Nov 2013   /   nina123   /   Видяна: 5459
Секс в кухнята – защо не се получава

Петънцата от храна разсейват домакинята, а сензорните котлони могат да причинят сериозни изгаряния на разпалените любовници.

Спалнята е онзи сакраален храм, в който интимните партньори се отдават на сексуални удоволствия. Но идва момент, когато едно и също място омръзва, а човешкият импровизаторски дух тласка към прогрес и иновации. От друга страна иновациите носят риск от грешки и понякога с първата стъпка кракът не винаги попада в десятката. Дотук – завоалирано, но нека си го кажем директно – възможно е да стане гаф, ако опитате да правите секс по нов начин на ново място.

Допитване до семейни двойки във Великобритания, сочи, че втората по предпочитане стая за секс след спалнята е банята, а на трето място се нарежда женската крепост в дома – кухнята. Дългогодишните партньори често „опорочават“ целия дом, но ние като кулинарен портал ще се спрем именно на мястото, където се приготвя семейния „насъщен“, около който се сплотява фамилията. И за да не бягаме от рамките на Острова, ще ви запознаем с английско онлайн допитване за най-честите гафове, които се случват по време на секс в кухнята, както и с мнението на домакини защо опитите за интимност между печката, абсорбатора и плота не винаги завършват благополучно. Подчертаваме - информацията е с представителността на форумно споделяне, а не извод от дългогодишна работа на висококвалифицирани специалисти. Но пък е зашеметяващо интересна и забавна.

1. Всяка обстановка притежава тематичност. Представителки на нежния пол обясняват, че когато домакиня влезе в собствената си кухня, се замисля какво да сготви, как да подреди останалата извън шкафовете посуда, продукти, подправки. Едва ли има мъж, който би предпочел половинката му да си мисли за това докато се любят. Още по-лошо – кухнята навява на дамите спомени за възходи и падения, успешни и неуспешни гозби, изгорени ястия и неприятната работа, която остава след тях. Всичко това може да повлияе на цялостното им настроение и вместо да се отдадат на нежност, да се вглабят в миналото си.

2. И тогава видях петно до печката... Тази госпожа със сигурност не е преживяла най-вълнуващото си интимно събитие. Дамата споделя, че докато се е отдавала на своя партньор, е забелязала недобре почистени следи от последното готвене. На всички е ясно, че щом го споделя във форум на целослушание, не е останала очарована от събитието.

3. Хора, спирайте сензорните котлони! Тук събитието е ясно – силен мъж е вдигнал на ръце своята възлюбена и я е понесъл директно към печката, където да седне. Само можем да предположим какво е усетила няколко секунди след удобното настаняване върху плота. Случката наистина е била... гореща.

4. Скъпи, миришеш на джинджифил. Е, просто миризмата от печенето на поредните сладки е останала пропита в помещението и в дадения момент жребецът е трябвало да обере лаврите от приятния яромат. И ако английската кухня има някаква вероятност да ухае на джинджифилови курабийки, то замислете се, че готварската обител на нашенеца може да е пропита с мирис на наскоро приготвената шкембе чорба или пача с много чесън.

5. Мъжът ми пусна абсорбатора! Тази реплика е на ужасена съпруга и майка, която обяснява, че в спалнята си има не само климатик, но и вентилатор, към който потящият се по време на секс съпруг често прибягвал. Явно мъжът е открил правилния начин за намиране на глътка свеж въздух в кухнята.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Пет трика за готвене с удоволствие

Как се създава любов към кулинарията, за да не бъде спретването на вечеря просто досадно задължение?   виж още »

Любопитни факти за секса и кулинарията

Мъжете използват кулинарните си умения като предтекст за свалка, а дамите пък са склонни да възнаградят добрия любовник с обилна гощавка. виж още »

Студеното кафе превръща хората в секс машини

Само една чаша охладено кафе на ден повдига либидото и удължава половия акт. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта