Регистрация

Домашен масаж на лицето по тайландски

13 Mar 2019   /   nina123   /   Видяна: 1481
Домашен масаж на лицето по тайландски

Тайландска маска за лице с банан, ориз и ядки прави чудеса с всеки тип кожа.

 

Лицето е онази част от човека, която прави първо впечатление при директна комуникация. Неговата жизненост и сияен вид могат да донесат много позитиви във взаимоотношенията. Но лицето е и онази видима част от човека, по която най-лесно се прочита възраст, умора, амортизация и здраве на организма. Затова грижата за деликатната му кожа и добра визия е от особено значение. Тайната на красивите и младолики тайландки вече е известна, а и лесно приложима в домашни условия. Това е маска за лице за всеки тип кожа, която прави чудеса с външния вид.

 

Какво съдържа тайландската маска за лице? Всички съставки се намират изключително лесно. Това са банани, ориз, овесени трици и орехи. Има обаче едно условие – не купувайте най-евтиния и нискокачествен продукт, защото витамините и минералите в него са от особено значение. Ако съставките са обработвани с пестициди, хербициди и вредни вещества, те ще атакуват директно кожата ви, а това няма да доведе до търсения резултат. Ето защо е по-добре да заложите на БИО или екологично чиста продукция. Дори и по-високата цена няма да оскъпи особено процедурата, защото за нея се изисква съвсем малко количество.

 

Как се приготвя тайландска маска за лице? В кафемелачка се сипват 1 ч.л. ориз (по-добре пълнозърнест), 1 ч.л. овесени трици и 2 ядки от орехи. Смилат се на абразивен прашец. В стъклена купа с неметална вилица или чукче се намачква на пюре 1/3 банан, като към него се добавя 1 с.л. вода. После в банановата каша се изсипват смлените съставки и всичко се разбърква хубаво. Маската за лице е готова.

 

Нанасяне на тайландска маска за лице. Върху добре почистена кожа се маже гъстият крем. Оставя се да подейства 10-15 минути. След това ще е още по-втвърден и по-потъмнял, но това е естествено. С въртеливи движения на пръстите се прави пилинг, който уникално изглажда кожата. После се отмива с хладка вода. Лицето е готово – както за нощен сън, така и за начало на деня. Маската може да се прави във всяка част от денонощието. Първите 3 пъти се прилага ежедневно, след това още 3 пъти през ден и после можете да я ползвате постоянно през 3 дни. За финал на процедурата можете да нанесете крема, който обикновено ползвате.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Зимни маски за лице с банани

Разчитайте на банана да направи кожата ви гладка, мека и еластична. виж още »

Три маски за лице срещу акне

Прогонете непривлекателните младежки пъпки от лицето си с продукти от хладилника. виж още »

Нежна грижа за лицето и врата с подръчни продукти

Нахранете тялото си отвън с това, което си хапвате и пийвате. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта