Регистрация

Японска туршия с бяла ряпа

Японска туршия с бяла ряпа
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 6467

Нискокалорично японско мезе с червен пипер.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 малки японски репи или 2 големи бели репи
  • 2 с.л. морска сол
  • 2 с.л. едро смлян червен пипер
  • 1 с.л. мисо (по желание)
  • няколко сушени скариди по желание
  • 1 ч.л. рибен сос или кетчуп
  • 1/2 с.л. захар

Начин на приготвяне:

1. Измийте ряпата и я нарежете на четвъртинки по дължина.

2. Намокрете длани и втрийте морска сол в парчетата ряпа в голяма купа, а след това едро смлян червен пипер, мисо/кетчуп и захар.

3. Смесете с останалите необходими продукти.

4. Покрийте съда и заделете на хладно и тъмно място за няколко дни. Отцедете течността, която се е отделила.

5. Поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2-3 дни

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 800
  2. 10
  3. 180
  4. 50
  5. лято
  6. ус
  7. 30
  8. са
  9. паста пене
  10. Пиле

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта