Регистрация

Черешката на тортата, сезон 11, епизод 23, част 4



Черешката на тортата, сезон 11, епизод 23, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 8453

Оценките на Силвия Петкова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с актрисата Силвия Петкова

Излъчен на 28.06.2018

Четвърта част

След смеха и инетерсните разкази на трапезата идва и основното - печени пилешки крилца в кока-кола и соев сос, поднесени с печени пресни картофки с цели необелени скилидки чесън и клонки розмарин. С него вече кетогенният бог сигурно наистина полудява. Усмивките остават на лицата, подкладени от интересния разказ как се разхожда македонско куче в центъра на София.

Десертът радва с плътност на вкуса. Това е бисквитена торта по рецепта на баба Мария с напоени в сок от ананас бисквити, крем от нишесте с мялко и украса от шоколад и кокосови стърготини. О, кетогенна диета!

Изненадата е прекрасна и неочаквана. Домакинята се оказва майсторка на коктейли и шотове и в апартамента си има цял бар и множество джаджи, с които действат професионалистите. Всеки получава личното си питие и с покана за спектакъл на сцената на Тестър София. А дали много вкусната храна, уникалното забавление и искреното домакинство на Силвето ще ѝ донесат мексимален брой точки, с който да поведе класацията - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
6
4 мн. добре
2
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта